Meniu Anunt
23-09-2019

IMO 6 - targul imobiliar pe care nu poti sa il ratezi daca iti cauti o proprietate in Sectorul 6!

share:

IMO 6 - targul imobiliar pe care nu poti sa il ratezi daca iti cauti o proprietate in Sectorul 6!
Va invitam la târgul imobiliar Imo 6, care se va desfasura anul acesta in ultimul weekend al primei luni de toamna, între 27 si 29 septembrie. 

IMO6 revine cu Editia a VI-a evenimentului deja consacrat in piata imobiliara - singurul targ destinat exclusiv proprietatilor din Sectorul 6 al Capitalei si zonelor adiacente. Cumparatorii interesati de achizitia unui apartament sau a unei case in vestul Capitalei vor descoperi o selectie exhaustiva de oferte relevante. Pe de alta parte, dezvoltatorii si agentiile imobiliare care activeaza in zona vor putea discuta direct cu cei ce isi cauta o proprietate, targul fiind o oportunitate unica sa aflati cele mai proaspete informatii imobiliare - direct de la sursa.

A de obicei, echipa Titirez.ro va fi prezenta pe tot parcursul targului imobiliar IMO6. Nu uitati sa vizitati standul nostru, unde veti primi GRATUIT cea mai noua editie a publicatiei Titirez Magazine.

De la IMO6 nu vor lipsi oferte speciale din partea dezvoltatorilor, dar si o selectie bogata de  proprietati potrivite pentru toate gusturile si bugetele. Preturile apartamentelor de 2 camere pornesc de la 22.650 Euro TVA inclus.

IMO 6 se va desfasura dupa urmatorul program:

VINERI 27 SEPTEMBRIE: 13.00 - 19.00

SAMBATA 28 SEPTEMBRIE: 10.30 - 19.00

DUMINICA 29 SEPTEMBRIE: 10.30 - 16.30

IMO6 va avea loc, la fel ca in fiecare an, la Cora Lujerului, un punct usor accesibil cu masina sau prin mijloace de transport in comun.

Intrarea este libera!