Meniu Anunt
02-11-2022

Hermes Business Campus, primul complex de birouri din România care primește certificarea Access4you®, pentru persoane cu dizabilități

share:

Hermes Business Campus, primul complex de birouri din România care primește certificarea Access4you®, pentru persoane cu dizabilități
Adriana Drăgușin

Format din trei clădiri, cu o suprafață cumulată de 75.000 de metri pătrați, proiectul de birouri este și certificat „verde”, în conformitate cu normele BREEAM.

Proiectul de birouri Hermes Business Campus, din portofoliul fondului imobiliar de investiții ungar Adventum Group, a obținut certificarea Access4you®, devenind astfel primul complex din România care deține certificare de accesibilitate pentru utilizatorii de scaune cu rotile, persoanele în vârstă, persoanele cu mobilitate redusă și persoanele cu cărucioare. În urma evaluării la fața locului a celor trei clădiri din cadrul proiectului, recunoașterea Access4you® certifică faptul că acestea oferă acces facil și locuri de muncă persoanelor cu dizabilități sau celor în vârstă.

Administrăm de mai bine de șapte ani parcul de birouri Hermes Business Campus, definit prin tehnologia de ultimă generație și un nivel superior al eficienței, și ne bucurăm extrem de mult că și Adventum a ales tot Colliers pentru serviciile de property management. Orientarea proprietarului spre dezvoltarea și creșterea nivelului de confort în cadrul proiectelor sale este evidentă, iar rolul și angajamentul nostru, în calitate de Property Manager, este de a avea grijă de clădiri, de chiriași și de angajații lor la cel mai înalt nivel posibil.”

Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Head of Real Estate Management Services & Land Agency Colliers

Citește și: Genesis Property: Angajații români sunt tot mai preocupați de protejarea mediului. 7 din 10 vor mai multe măsuri „verzi” în birourile unde lucrează, dar și acasă

Complexul Hermes Business Campus este format din trei clădiri cu o suprafață de 75.000 de metri pătrați, printre chiriașii săi numărându-se companii precum Genpact, DB Schenker, Luxoft, Lavalin și Mondelez. Ca o recunoaștere a calității și standardelor înalte de performanță energetică, proiectul de birouri a primit calificativul Excellent”, în conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a clădirilor.

Adventum Group, un manager de investiţii imobiliare a cărui activitate este concentrată în regiunea Europei Centrale şi de Est, ce administrează active în valoare de peste un miliard de euro, și-a făcut intrarea pe piața din România, anul trecut, odată cu achiziționarea proiectului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, de la dezvoltatorul belgian Atenor.