Meniu Anunt
27-06-2019

Dificultati pe cea mai tranzitata linie de tramvai din Bucuresti! Tramvaiul 41 nu mai circula pana in 1 septembrie

share:

Dificultati pe cea mai tranzitata linie de tramvai din Bucuresti! Tramvaiul 41 nu mai circula pana in 1 septembrie
Linia 41, care deserveste locuitorii cartierelor Ghencea, Drumul Taberei si Domenii, va fi inchisa in perioada 29 iunie - 1 septembrie, in vederea realizarii unor lucrari pe traseu.

Una dintre cele mai tranzitate linii de tramvai din Capitala - 41, care leaga cartierul Drumul Taberei de zona de nord - va fi inchisa in perioada 29 iunie - 1 septembrie. Urmeaza sa se realizeze lucrari in zonele Podul Ciurel, statiile de metrou din Drumul Taberei si Podul Grant. Pentru a furniza transport adecvat celor 7000 de calaltori/ora/sens, vor fi infiintate 2 linii temporare de autobuz. 

Astfel, linia 641, cu 30 de autobuze, va functiona pe tronsonul Ghencea - Bd. Expozitiei, in timp ce linia 642 ca fi mai scurta, insa va prelua traficul din cea mai aglomerata portiune a traseului: Drumul Taberei - Podul Grant. 

In cazul in care este necesar, se poate suplimenta oricand numarul de autobuze de pe aceste 2 linii. Daca este tehnic posibil, se va introduce si un tramvai cu doua capete pe tronsonul Podul Grant - Bd. Expozitiei. 

Speram ca termenele de finalizare a interventiilor vor fi respectate, cunoscuta fiind importanta podului Grant in traficul bucurestean.