Meniu Anunt
06-08-2019

De ce sa iei astazi 15 minute de pauza incepand cu ora 15? "Vrem autostrăzi!"

share:

De ce sa iei astazi 15 minute de pauza incepand cu ora 15? "Vrem autostrăzi!"
Intre orele 15:00 si 15:15, timp de 15 minute, vom pastra linistea si vom opri activitatea. Sunt doar 15 minute, insa impreuna putem face o diferenta, cu mic si mare. 

Cu siguranta ati auzit in ultimele zile despre campania "Vrem autostrazi". In ce consta ea? Astazi, pe data de 15.03.2019, foarte multe persoane si companii se vor opri din activitate timp de 15 minute, incepand cu ora 15:00. 

De ce? Deoarece cu totii simtim ca infrastructura din intreaga tara lasa de dorit si, mai rau decat atat, nimanui cu o putere de actiune nu ii pasa. In ultimii ani, ritmul de dezvoltare al autostrazilor a incetinit aproape complet, toate proiectele fiind blocate dintr-un cumul de factori: lipsa de fonduri, proiecte gresite, birocratie excesiva, constestatii si lipsa de viziune. Cea mai grava este lipsa de vointa, care nu poate fi usor corectata. 

De aceea, campania "Vrem autostrazi", pornita din zona Moldovei (ignorata complet in orice proiect de dezvoltare) a capatat atata tractiune. Este in subiect important atat pentru cetateni, cat si pentru companii. Avem nevoie de crestere, de modernizare, de eficientizare cum avem nevoie de apa. 

Din toate aceste motive, echipa Titirez.ro a decis sa se alature acestei campanii. Intre orele 15:00 si 15:15, timp de 15 minute, vom pastra linistea si vom opri activitatea. Sunt doar 15 minute, insa impreuna putem face o diferenta, cu mic si mare. 

#Vremsinoiautostrazi! Alatura-te si tu acestui protest!