Meniu Anunt
11-10-2017

De ce e bine să ai plante în casă !

share:

De ce e bine să ai plante în casă !
Când vine vorba de amenajarea locuinţei sau a biroului, nu poţi subestima niciodată importanța de a avea plante ca parte a spațiului zilnic de locuit.

Există numeroase motive pentru a include o doză sănătoasă de plante în orice cameră a casei. Acestea sunt bune chiar şi pentru sănătatea ta şi a celor din jur. Dincolo de valoarea lor estetică, plantele reduc toxinele în aer și îmbunătățesc calitatea aerului. Beneficiile variază de la scăderea tensiunii arteriale, la energizarea minții. 

Numeroase studii științifice au demonstrat că plantele sunt deosebit de benefice pentru cei bolnavi. Acestea ajută la scăderea nivelului de stres în rândul pacienților pe termen lung. Iată patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă.

Când te afli în căutarea unor plante care să adauge în schema ta de decorare, este întotdeauna bine să îţi aminteşti că verdele nu este singura culoare disponibilă. Plantele cu flori au beneficii pentru sănătate și aromaterapie.

Orhideele sunt o soluţie de lungă durată printre stilişti și designerii de interior. Indiferent unde le plasezi într-o cameră, acestea fac o declarație care atrage ochiul și luminează încăperea.

Nu toți suntem binecuvântați cu răbdare atunci când vine vorba de îngrijirea plantelor, care poate fi dificilă. Dar chiar dacă nu ai avut noroc în trecut, există un număr de plante care sunt mult mai ușor de îngrijit.

De exemplu, poţi lua în considerare alegerea unui cactus sau a unei plante suculente. Verzi şi pline de viață, ambele sunt tipuri de plante de deșert sunt potrivite pentru medii. De fapt, aceste plante au nevoie doar de puțină apă și lumină. Iar întreținerea lor este foarte scăzută, ceea ce le face ușor de îngrijit.