Meniu Anunt
11-09-2017

Cum arată apartamentele de lux de închiriat din nordul Bucureştiului!

share:

 Cum arată apartamentele de lux de închiriat din nordul Bucureştiului!
La ora actuala nordul capitalei este cea mai scumpa si, cu toate acestea, cea mai cautata zona rezidentiala. Pe langa cartierele traditionale de locuinte, Dorobanti, Primaverii, Floreasca, Kiseleff sau Soseaua Nordului, a crescut foarte mult interesul pen

 La ora actuală nordul capitalei este cea mai scumpă şi, cu toate acestea, cea mai căutată zona rezidenţială. Pe lângă cartierele tradiţionale de locuinţe, Dorobanţi, Primăverii, Floreasca, Kiseleff sau Şoseaua Nordului, a crescut foarte mult interesul pentru zone precum Băneasa, Pipera şi chiar Otopeni, Corbeanca şi Baloteşti.

Printre cele mai importante criterii de diferenţiere a ansamblurilor de lux se număra amplasamentul. Apropierea de un parc, lac sau pădure este din ce în ce mai dorită de clienţi. Este adevărat însă că o locaţie centrală, exclusivista sau de renume continua să se situeze în topul preţurilor pe metru pătrat, datorită epuizării terenurilor construibile, astfel că preţurile au urcat indiferent de finisaje sau facilităţi.

Străinii încheie mai multe contracte de închiriere în zona Şoseaua Nordului- Herăstrău, având o rată mai mare de conversie între cei care doresc această zonă şi cei care se vor şi muta în această zonă

Chiriaşii "de lux" sunt în proporţie de 99% străini (germani, francezi, englezi, americani, australieni etc.) cu funcţii de top şi middle-management în companii multinaţionale. Ei vin aici cu familiile şi au cel puţin doi-trei copii. Contractele de închiriere se încheie pentru doi-patru ani, în medie pe trei ani.

În ceea ce priveşte confortul, un apartament de lux trebuie să aibă bucătărie nouă şi utilată ultramodern, un mobilier funcţional şi minimalist, televizor cu plasma sau LCD, încălzire şi aer condiţionat în fiecare cameră. O casă este cu atât mai căutată cu cât este pregătită pentru a te muta în ea cu foarte puţin efort. La finisaje sunt preferate culorile mai discrete şi elegante, care să se asorteze cu orice stil de viaţă şi cu orice piesă de mobilier pe care şi-ar aduce-o chiriaşul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. 

Ne gasesti si pe Instagram  si Pinterest