Meniu Anunt
01-11-2023

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro, finalistă a Galei Real Estate Magazine la categoria „Leadership Feminin în Imobiliare”

share:

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro, finalistă a Galei Real Estate Magazine la categoria „Leadership Feminin în Imobiliare”
Cu peste 15 ani de experiență în management, vânzări B2B, marketing și publicitate, Costina Petrescu, CEO Titirez.ro & imoPR, se numără printre FINALISTELE Galei Premiilor Real Estate 2023, la categoria LEADERSHIP FEMININ ÎN IMOBILIARE. Costina s-a alăturat echipei Titirez.ro în decembrie 2016, urmând ca în primăvara lui 2017 să devină chiar CEO-ul companiei. Din această poziție, s-a dedicat îmbunătățirii continue a paletei de servicii oferite clienților, atât agenții, dezvoltatori și vânzători particulari, cât și consumatori finali, respectiv cumpărători și chiriași. În toamna anului 2019, a făcut un pas foarte important atât pentru dezvoltarea pe termen lung a businessului, cât și pentru a se diferenția de concurență: fondarea imoPR, prima agenție de marketing și publicitate din România dedicată exclusiv domeniului imobiliar. Viziunea sa strategică, orientată spre viitor, a condus la implementarea revoluționară a plăților cu criptomonede pe portalul Titirez.ro, începând cu august 2023, printr-un parteneriat inedit cu TOKERO. Titirez.ro a devenit, astfel, primul portal imobiliar din România care facilitează plățile cu criptomonede, demonstrând, încă o dată, angajamentul Costinei de a fi întotdeauna cu un pas înaintea tendințelor din industrie.

 

Gala Real Estate Magazine - 2 noiembrie 2023

Publicația Real Estate Magazine va recunoaște realizările jucătorilor din domeniul imobiliar din ultimele 12 luni. Astfel, juriul desemnat pentru a alege marii câștigători este compus din: Andreea Ciobanu, CMO, Hagag Development Europe; Alexandru Manea, Fondator, ANG Luxury Properties; Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe România; Ionuț Angheluș, General Manager, Urban Invest; Șerban Georgescu, Fondator, ISRA Design; Bogdan Alexandru Onea, CEO, O.B.A Different By Luxury; Remus Zamfirescu, owner, NOTAREM; Georgiana Constantin, Partener, RE/MAX Innovation; Oana Weinstein Tabacu, editorialist, Real Estate Magazine; Ovidiu Nicolae Poșircă, redactor-șef, Real Estate Magazine.

Categoria LEADERSHIP FEMININ ÎN IMOBILIARE - Costina Petrescu, CEO Titirez.ro, finalistă a Galei Real Estate Magazine la categoria "Leadership Feminin în Imobiliare"

Nominalizări: Femeile cu funcții de decizie în ecosistemul imobiliar care au avut un impact asupra pieței în ultimele 12 luni și care au dovedit calități de leadership inspirațional.

Criterii de selecție: Experiență, Recunoaștere în piață, Leadership

BEATRICE DUMITRAȘCU, CEO RESIDENTIAL DIVISION, ONE UNITED PROPERTIES

CRISTINA DUMITRACHE, CHIEF BUSINESS DEVELOPMENT OFFICER, RUSTLER ROMÂNIA

COSTINA PETRESCU, CEO TITIREZ.RO & IMOPR

EMMA TOMA, HEAD OF OFFICE DIVISION, AFI EUROPE ROMÂNIA

ROXANA GHIOCA, GM, AUSTROTHERM ROMÂNIA

„Sunt extrem de fericită și încântată pentru că am ajuns până aici și le felicit și pe celelalte finaliste ale categoriei «Leadership feminin în Imobiliare" întrucât am reușit să mutăm munții din loc, să schimbăm mentalități și să arătăm faptul că noi, femeile, avem o pasiune și o dăruire iesita din comun, iar atunci când ne propunem să reușim ceva, cu siguranță o vom face! Indiferent cine va fi câștigătoarea în seara de joi, mă voi bucura nespus și voi aplauda din suflet. Mi-aș dori că toate să putem urca pe scenă și să mulțumim juriului, celor prezenți, clienților și colaboratorilor noștri pentru susținere, întrucât dacă am ajuns până aici, este clar că fiecare dintre noi este câștigătoare dintr-un anumit punct de vedere, pe propriul segment de piață.”, a declarat Costina Petrescu, CEO Titirez.ro.