Meniu Anunt
24-07-2018

Comunicat de Presa: Cartierul Solar, 553 de apartamente noi pana la finalul anului

CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie, finalizeaza construirea a 261 apartamente pana la finalul lunii septembrie si a altor 118 apartamente pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achizitia unei locuinte in CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners Srl, sa devanseze construirea ultimelor 6 blocuri din totalul de 15 al intregului proiect”, a declarat Rus Adrian, director de marketing si vanzari.

IMG_7694

Blocurile Neptun, Pluto, Ceres si Haumea, cu un total de 261 de apartamente vor fi finalizate la cheie pana la sfarsitul lunii septembrie 2018, iar blocurile Makemake si Eris, cu un total de 120 de apartamente vor fi finalizate la nivel de structura pana la sfarsitul lunii decembrie 2018.

Din totalul de 435 de apartamente in cele 6 blocuri, mai sunt asteptati doar 136 de clienti care se vor  bucura de o locuinta noua si se vor alatura in felul acesta restului de 289 de fericiti posesori care au incheiate deja promisiuni de vanzare.

“Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in CARTIERUL SOLAR, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita). La finalul lunii iulie asteptam mutarea celor 170 de fericiti proprietari care au cumparat apartamente in blocurile Soare, Luna si Uranus si care se vor alatura celoralti 408 proprietari de apartamente care sunt deja mutati si fac parte din comunitatea CARTIERULUI SOLAR. Ritmul sustinut al construirii de apartamente, cele peste 700 apartamente vandute in mai putin 3 ani de la demararea proiectului  au cucerit increderea clientilor de a se muta intr-un ansamblu ce ofera practic facilitatile unui ansamblu rezidential de lux.”, ne spune Rus Adrian.

1-2

Procentele de vanzare si stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR in fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

• Faza I: 100% vandute - 264 de apartamente construite, 264 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza II: 100% vandute - 144 de apartamente construite, 144 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza III: 98% vandute - 174 de apartamente construite, 170 de apartamente vandute.

Toate apartamentele sunt in curs de livrare catre proprietari.

• Faza IV: 44% vandute - 261 de apartamente construite, 129 de apartamente vandute. Structurile de rezistenta sunt ridicate pentru cele 4 blocuri; compartimentarea interioara si exterioara cu caramida este finalizata; se monteaza termosistemul si tamplaria PVC pe exterior, iar la interior se gletuiesc peretii; traseele instalatiilor electrice si sanitare sunt montate; sapele si hidroizolatia pe terasele blocurilor sunt finalizate.
  • Faza V: 10% rezervate – 120 de apartamente construite, 12 apartamente vandute. Structurile de rezistenta sunt ridicate pentru cele 2 blocuri la nivelul 2 din 5 etaje.

Total general:

• Fazele I, II, III, IV si V: 73% vandute - 707 apartamente vandute si 12 rezervate din cele 963 de apartamente construite.

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este martie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefoanele 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31 pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

Bucuresti, 23 iulie 2018                                                                             Rus Adrian,

Director de marketing si vanzari,

Telefon: 0722207170

Nu uitati, cei care rezerva un apartament in Cartierul Solar pana la sfarsitul lunii septembrie, au sansa de a castiga un AL DOILEA apartament in Cartierul Solar - prin tragere la sorti. Aflati detalii complete si va inscrieti in concurs aici: https://www.titirez.ro/cartiersolar/