Meniu Anunt
06-08-2019

Brasov: Dezvoltatorii vor trebui sa proiecteze si drumurile de acces catre constructiile noi

share:

Brasov: Dezvoltatorii vor trebui sa proiecteze si drumurile de acces catre constructiile noi
Dupa reglementarea parcarilor, Primaria din Brasov propune un proiect de hotarare de Consiliu care sa ii oblige pe dezvoltatori sa amenajeze si drumurile de acces.

Brasovul este unul dintre orasele in care dezvoltarea imobiliara este accelerata. In ultimii ani, zeci de blocuri si ansambluri rezidentiale au aparut in oras, atat in zone cu facilitati, cat si in cartiere cu totul noi.

Prin urmare, multe dintre acestea au fost finalizate de ceva vreme, fara ca drumurile sa fi fost amenajate. Proprietarii care au investit zeci sau sute de mii de euro in apartamente noi sunt fortati uneori sa se deplaseze pe alei din pamant, care se transforma in scene de razboi la fiecare ploaie mai serioasa.

Astfel, edilii brasoveni spera ca pana in luna mai sa aprobe o hotarare care sa oblige ca orice proiect rezidential nou sa proiecteze si execute si reteaua de infrastructura aferenta, sau sa fie amplasat intr-o zona unde infrastructura deja exista.

Partea buna a acestei hotarari este ca astfel s-ar evita aparitia unor ansambluri lipsite de facilitati de baza, insa o alta consecinta ar putea fi cresterea considerabila a preturilor pentru proprietatile din blocurile noi.

Gasiti cele mai interesante oferte imobiliare din Brasov pe Titirez.ro: https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/bucuresti