Meniu Anunt
10-05-2018

Ansamblul Cartierul Austriac - vile noi in zona Titan la pretul unui apartament!

share:

Ansamblul Cartierul Austriac - vile noi in zona Titan la pretul unui apartament!
Familia ta merita ce este mai bun: are nevoie de spatiu, de aer curat, de relaxare si de liniste. Toate acestea se gasesc din belsug in cel mai reprezentativ cartier de vile din zona de est a Capitalei: Cartierul Austriac.

Te-ai gandit de multe ori ca ar fi minunat sa iei micul dejun in gradina ta sau sa iesi sa privesti cerul instelat de cate ori iti doresti? Desigur, acesta este visul oricui, insa acum este mai accesibil ca oricand - doar in Cartierul Austriac.

1485428077_1031411247

Cartierul Austriac este un proiect deja ajuns la faza secundara de dezvoltare. Asta inseamna ca vei locui intr-un proiect girat de mai multe familii si vei putea vedea inca de la inceput cum va arata viitorul tau camin.

1485428076_681043306

Per ansamblu, vor fi livrate 36 de locuinte in grupuri de case insiruite, fiecare cu gradina si locuri de parcare proprii. Locuintele sunt perfect impartite, astfel incat familia ta sa se bucure pe deplin de confortul pe care il merita. Vei avea parte de un living mare cu baie si bucatarie la parter, doua dormitoare la etaj si o camera mare la mansarda.

In fata, vei fi intampinat de o curte cu 1 loc de parcare, in timp ce in spate te vei relaxa pe terasa acoperita, continuata cu o curte verde complet ferita de privirile vecinilor.

1485428076_764725822

Te vei putea muta in noua ta locuinta imediat, vilele fiind predate complet finisate.

Un alt stres de care vei uita complet este aglomeratia. Complexul Cartierul Austriac se afla in plan secundar fata de bulevardul Teodor Pallady, in zona Titan din estul Capitalei. Accesul catre oras este aerisit prin bulevardul larg, alt mare avantaj fiind apropierea de metrou si de mijloacele de transport de suprafata.

Cumparaturile le vei face chiar in drumul tau spre casa, centrul comercial Jumbo - Auchan - Jysk aflandu-se la mica distanta.

Pe langa toate aceste avantaje, iti amintim si pretul accesibil al unei proprietati in Cartierul Austriac: o vila cu 4 camere, parcare si curte proprie poate fi cumparata cu preturi ce pornesc de la 85000 Euro!

Stabileste astazi o vizionare si viziteaza-ti viitorul camin din Cartierul Austriac:

Screenshot_43