Meniu Anunt
29-09-2022

A mai rămas o lună până la târgul imobiliar al toamnei 2022! (P)

share:

A mai rămas o lună până la târgul imobiliar al toamnei 2022! (P)
Cel mai așteptat eveniment imobiliar din această toamnă se va desfășura în București în perioada 28-30 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului. Numărul participanților este foarte mare, iar standurile expoziționale sunt aproape epuizate. Acum sunt disponibile ULTIMELE STANDURI!

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minimum 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi, într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului chiar înainte de desfășurarea acestuia, dar și de lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor, care deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

La ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2022 participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din Dubai, Cipru și Franța, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea «în persoană» dintre liderii din industria imobiliară și publicul interesat de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. Acum sunt disponibile ultimele standuri la ediția TNI de luna următoare!”

Adrian Bercea, Event Manager Târgul Național Imobiliar

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți interesați de achiziții imobiliare și să realizezi parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI!

CLICK AICI pentru a contacta organizatorii TNI și a-ți alege standul!

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, etc.