Meniu Anunt
22-02-2021

2017 - Retrospectiva unui an de referinta pentru portalul Titirez.ro

share:

2017 - Retrospectiva unui an de referinta pentru portalul Titirez.ro
2017 a fost un an de cotitura pentru portalul Titirez.ro; un an in care am crescut accelerat, in care am schimbat strategiile din temelii, in care am pus accent pe calitate si pe rezultate.

1_2

Vara lui 2017 a adus cu sine schimbari in echipa de management si, odata cu aceasta, o noua viziune despre viitor. Scopul nostru este sa devenim portalul imobiliar Nr.1 din piata – sursa principala de informare pentru cei care isi cauta o noua locuinta.

Pentru a reusi sa ajungem acolo unde ne-am propus, ne-am concentrat pe ideea de CALITATE, acesta fiind cuvantul cheie care a ghidat toate eforturile noastre.

Am diversificat serviciile oferite partenerilor nostri – agentii imobiliare si dezvoltatori -, astfel incat acestia sa dispuna de instrumentele perfecte pentru a aduce noutatile din piata in atentia cumparatorilor.

Am facut imbunatatiri atat in tehnologia de afisare a anunturilor, cat si in interfata site-ului. Reteaua noastra de site-uri a fost refacuta din temelii, avand acum o infatisare proaspata si functionalitate mult mai buna. Si identitatea vizuala a brand-ului Titirez.ro a primit o slefuire, pentru a intra in 2018 cu haine noi.

Am crescut considerabil bugetele de promovare online, insa si offline ne-am facut remarcati. Titirez.ro a avut, prin CEO-ul companiei – doamna Costina Petrescu, prezenta in emisiuni de televiziune, dar si in presa scrisa si reviste de specialitate. Notabil este parteneriatul media din perioada august – octombrie cu portalul Cancan.ro, in urma caruia bannerele Titirez.ro au fost afisate de peste 15.000.000 de ori.

Vorbind de reviste, cele doua numere ale revistei Titirez.ro s-au distribuit in 10,000 de exemplare in cadrul evenimentelor la care am participat.

Spre deosebire de ceilalti ani, anul trecut am participat la toate targurile imobiliare importante din Bucuresti: TIMON (mai, 2017), TNI, IMO6 si Salonul Imobiliar. La Salonul Imobiliar (noiembrie) am fost parteneri oficiali, mii de oameni vizitand standul nostru.

Anul s-a incheiat cu cifre record de trafic pentru portalul Titirez.ro: peste 31.500.000 de pagini individuale accesate, 2.900.000 de utilizatori activi care au initiat 7.450.000 de sesiuni pe site. Orasul cu cea mai mare crestere a traficului a fost Clujul. Am crescut cu 40% numarul de utilizatori adusi prin social media, respectiv cu 21% numarul de utilizatori adusi prin campanii platite.

315 agentii imobiliare din toata tara si peste 125 de dezvoltatori au ales sa isi promoveze ofertele in cadrul portalului imobiliar Titirez.ro si sa foloseasca soft-ul ImobManager (CRM-ul destinat profesionistilor din imobiliare).

Aceste cifre ne bucura si confirma ca suntem pe calea potrivita pentru a ajuta cat mai multi oameni sa isi gaseasca proprietatea mult visata. Vom continua si in 2018 sa inovam si sa oferim solutii din ce in ce mai eficiente tuturor celor care sunt implicati in piata imobiliara.