Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Voluntari - 14 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
1

€ 750.000

  • Intravilan
  • 2000 mp

Teren constructii intravilan, cu o suprafata de 2000 Terenul are fronturi stradale: 1 , cu o deschidere de 21ml. Zona in plina dezvoltare.C...

€ 750.000

Actualizat acum 4 zile
Arata telefon
10

€ 240.000

  • Intravilan
  • 600 mp

Terenul are acces la 3 strazi. Are forma unui trapez cu deschiderea pricipala pe Emil Racovita de 17,5 m si laturile de 38 respectiv 33 m...

€ 240.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Voluntari? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Voluntari. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Voluntari vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Voluntari in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Voluntari!

Sunt suficiente ofertele din Voluntari?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (48 oferte) si din Domnesti (25 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Voluntari consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.