Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Voluntari - 26 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
4

€ 3.900.000

  • Intravilan
  • 10000 mp

Proprietatea este situata pe Șoseaua București Nord (Petricani). Accesul se realizeaza din Șoseaua București Nord (Petricani). Specificul zo...

€ 3.900.000

Actualizat acum 4 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Voluntari? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Voluntari. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Voluntari vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Voluntari in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Voluntari!

Sunt suficiente ofertele din Voluntari?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (46 oferte) si din Bragadiru (42 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Voluntari consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.