Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Valenii de Munte - 20 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea

€ 5.145

  • Intravilan
  • 735 mp

Teren Valenii de Munte - "Podul Morii" , suprafata de 735 mp, cu deschidere la padure . Drumul este strajuit cu o cale de acces., in indiviz...

€ 5.145

Actualizat acum 2 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Valenii de Munte? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Valenii de Munte. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Valenii de Munte vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Valenii de Munte in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Valenii de Munte!

Sunt suficiente ofertele din Valenii de Munte?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Ploiesti (73 oferte) si din Breaza (35 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Valenii de Munte consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.