Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Scorteni - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Comision 0
16

€ 24.000

  • Intravilan
  • 3600 mp

Zona Campina ,sat Mislea, strada Aleea Ciocarliei/vezi harta , vav de Biserica Adventista Mislea ,(com.Scorteni-Prahova) (6-7km de DN1), ter...

€ 24.000

Actualizat acum 5 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Scorteni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Scorteni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Scorteni vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Scorteni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Scorteni!

Sunt suficiente ofertele din Scorteni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Azuga (10 oferte) si din Ploiesti (8 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Scorteni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.