Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Letcani - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 225.000

  • Extravilan
  • 45000 mp

Va propunem un teren la drum europen perfect pentru parc industrial ,hale ,parc auto etc.Acest teren este situat la strada cu acces la europ...

€ 225.000

Actualizat acum 15 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Letcani? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Letcani. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Letcani vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Letcani in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Letcani!

Sunt suficiente ofertele din Letcani?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Iasi (63 oferte) si din Miroslava (19 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Letcani consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.