Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Ineu - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
15

€ 125.000

  • Extravilan
  • 43800 mp

Pescărie în suprafață de 43800 metri pătrați, situată în zona Ineu, cu alimentare de apă din Canalul Morilor, acces facil din șosea. Contac...

€ 125.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Ineu? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ineu. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ineu vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Ineu in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Ineu!

Sunt suficiente ofertele din Ineu?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Arad (3 oferte) si din Sofronea (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ineu consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.