Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Giroc - 50 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 36.500

  • Extravilan
  • 7300 mp

De vanzare teren arabil extravilan,cu o suprafata totala de 7300 mp, situat in aproprierea comunei Sag,in aproprierea drumului care duce la...

€ 36.500

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Giroc? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Giroc. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Giroc vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Giroc in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Giroc!

Sunt suficiente ofertele din Giroc?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Timisoara (193 oferte) si din Dumbravita (52 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Giroc consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.