Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Chitila - 9 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Comision 0
7

€ 49.000

  • Intravilan
  • 470 mp

Chitila strada Parvan Vasile, teren 470 mp. cu deschidere de 14 ml. Zona permite P+1. Pentru mai multe detalii astept telefon.

€ 49.000

Actualizat acum 14 ore
Arata telefon

€ 90.000

  • Intravilan
  • 1200 mp

Teren zona Chitila, in suprafata de 1200mp cu o deschidere de 23ml, casa demolabila pe teren plus utilitati gaze si curent,apasi canalizare...

€ 90.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Chitila? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Chitila. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Chitila vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Chitila in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Chitila!

Sunt suficiente ofertele din Chitila?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (44 oferte) si din Domnesti (27 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Chitila consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.