Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Apahida - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 499.800

  • Intravilan
  • 9996 mp

Smart Imobiliare vinde teren intravilan cu suprafat de 9996mp. Terenul este situat in apropierea KM 17 in Apahida si are front la strada de...

€ 499.800

Actualizat acum 4 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Apahida? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Apahida. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Apahida vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Apahida in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Apahida!

Sunt suficiente ofertele din Apahida?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Cluj-Napoca (38 oferte) si din Feleacu (9 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Apahida consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.