Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii 1 Decembrie - 11 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
10

€ 26.000

  • Intravilan
  • 520 mp

Teren 520 mp, deschidere dubla, una din deschideri la strada principala - Strada Liviu Rebreanu si cea de-a doua la un drum de servitute int...

€ 26.000

Actualizat acum 4 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul 1 Decembrie? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din 1 Decembrie. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in 1 Decembrie vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii 1 Decembrie in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii 1 Decembrie!

Sunt suficiente ofertele din 1 Decembrie?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (44 oferte) si din Domnesti (27 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din 1 Decembrie consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.