Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Crivina - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 34.400

  • Intravilan
  • 5000 mp

Proprietatea imobiliara este amplasata in zona periferica de Sud a localitatii Crivina, aproape de Uzina de tratare si productie a apei pota...

€ 34.400

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Crivina? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Crivina. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Crivina vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Crivina in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Crivina!

Sunt suficiente ofertele din Crivina?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Mihailesti (1 oferte) si din Ghimpati (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Crivina consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.