Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Savinesti - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea

€ 38.337

  • Intravilan
  • 6454 mp

Imobilul este situat in comuna Savinesti, judetu Neamt si este reprezentat de teren in suprafata de 6454 mp compus din doua parcele: teren a...

€ 38.337

Actualizat acum o zi
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Savinesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Savinesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Savinesti vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Savinesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Savinesti!

Sunt suficiente ofertele din Savinesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Dumbrava Rosie (3 oferte) si din Raucesti (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Savinesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.