Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Raucesti - 3 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea

€ 12.344

  • Extravilan
  • 14150 mp

Teren arabil in suprafata de 14.150 mp, extravilan sat Oglinzi, tarlaua 16, Punct Herlea. Accesul la teren se face de pe un drum de exploata...

€ 12.344

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Raucesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Raucesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Raucesti vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Raucesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Raucesti!

Sunt suficiente ofertele din Raucesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Savinesti (5 oferte) si din Dumbrava Rosie (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Raucesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.