Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Tormac - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
2

€ 80.000

  • 1309 m2
  • Compartimentat
  • 4603 mp
  • 1980

Spatiu industrial situat in comuna Tormac judetul Timis, compus din doua hale industriale construite in 1980 si renovate in anul 2008, in su...

€ 80.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Tormac? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Tormac. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Tormac vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Tormac in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Tormac!

Sunt suficiente ofertele din Tormac?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Timisoara (4 oferte) si din Carani (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Tormac consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.