Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Rachiti - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
2

€ 90.000

  • 1141 m2
  • Compartimentat
  • 1985

Proprietate industriala P+1, cu suprafata totala construita de 1.141 mp si teren in suprafata de 2.332 mp, amplasata in intravilanul comunei...

€ 90.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Rachiti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Rachiti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Rachiti vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Rachiti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Rachiti!

Sunt suficiente ofertele din Rachiti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Botosani (2 oferte) si din Dorohoi (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Rachiti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.