Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Pipera - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
8

€ 51.300

  • 200 m2
  • Compartimentat
  • 570 mp
  • 2010

Vand teren intravilan la strada, intre case, 570 mp, front stradal 15 mL, toate utilitatile trase. terenul are construit pe el o hala de 100...

€ 51.300

Actualizat acum 2 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Pipera? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pipera. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pipera vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Pipera in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Pipera!

Sunt suficiente ofertele din Pipera?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Pantelimon (10 oferte) si din Otopeni (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pipera consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.