Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Bragadiru - 6 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
6

€ 120.000

  • 500 m2
  • Open Space
  • 1600 mp
  • 1970

Hala este din caramida , are 500mp, total teren-1600mp.In acest moment este inchiriata cu 1000Euro/luna.Se pot pastra chiriasii. Accesul se...

€ 120.000

Actualizat acum o zi
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Bragadiru? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Bragadiru. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Bragadiru vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Bragadiru in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Bragadiru!

Sunt suficiente ofertele din Bragadiru?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Pantelimon (8 oferte) si din Otopeni (6 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Bragadiru consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.