Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Isaccea - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
13

€ 24.900

  • 72 m2
  • Open Space
  • 2000

Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare spatiu comercial cu o suprafata de 72 mp situat în zona Centrala a orasului situat în fosta st...

€ 24.900

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon
13

€ 24.900

  • 78 m2
  • Open Space
  • 1990

Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare spatiu comercial cu o suprafata de 78 mp situat în zona Centrala a orasului în apropiere de f...

€ 24.900

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Isaccea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Isaccea. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Isaccea vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Isaccea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Isaccea!

Sunt suficiente ofertele din Isaccea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Tulcea (30 oferte) si din Nufaru (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Isaccea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.