Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Gheboieni - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
15

€ 185.000

  • 740 m2
  • Open Space
  • 800 mp
  • 2005

Vanzare spatii comerciale GheboieniVa propunem spre achizitie un spatiu comercial situat in Gheboieni. Imobilului i se pot da mai multe func...

€ 185.000

Actualizat acum 5 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Gheboieni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gheboieni. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gheboieni vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Gheboieni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Gheboieni!

Sunt suficiente ofertele din Gheboieni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Targoviste (5 oferte) si din Moreni (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gheboieni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.