Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii birouri Comarnic

Spatiu comercial

‎€ 120.000
  • 315 m2
  • Suprafata teren: 425 mp
  • Constructie 1985
Proprietatea este situata in orasul Comarnic, in zona centrala, rezidentiala de case, vile , la circa 300 m se afla Admi...
Actualizat acum o săptămână

Vanzare pensiune Comarnic

‎€ 330.000
  • 668 m2
  • Compartimentat
  • Suprafata teren: 4688 mp
  • Constructie 1999
Pensiune turistica, locuinta si anexe pe teren aferent 4688mp, situate in Comarnic, str Ghiosesti, nr.297. Accesul se re...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari spatii birouri in orasul Comarnic? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Comarnic. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii birouri pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Comarnic vanzari de spatii birouri!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii birouri Comarnic in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii birouri? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii birouri Comarnic!

Sunt suficiente ofertele din Comarnic?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii birouri din Ploiesti (10 oferte) si din Tantareni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Comarnic consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.