Meniu Anunt
10-06-2020

Webinar TNI:  Pandemia trece, poluarea rămâne!

share:

Webinar TNI:  Pandemia trece, poluarea rămâne!
Recomandăm: seria de webinarii TNI continuă săptămâna aceasta cu o temă dedicată poluării și caselor verzi

Iata ce ne transmit organizatorii TNI in legatura cu urmatorul webinar din seria de evenimente educationale!

”Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 11 iunie, ora 12:00 îl avem invitat pe Bogdan Stroe, Director de vânzări Novinger Klaus Grup ce ne va vorbi despre filtrarea eficientă pentru case nepoluate și sisteme de ventilație cu recuperare de căldură.

S-a vorbit și s-a scris mult despre Casa Pasivă, funcțională, modernă, inteligentă. În contextul pandemiei de COVID-19 se anticipează un interes crescut pentru un tip nou de locuință, care va avea ca principală apreciere și evaluare funcția de protecție împotriva poluării de orice fel. 

Casa nepoluată va depinde de gradul în care vor fi aerisite toate încăperile în mod inteligent, controlat de la distanță prin telefonul mobil. 

Despre aceste informații de actualitate și cum putem aerisi automat printr-un sistem de ventilație conectat la senzori de calitate a aerului din interior ne va vorbi în detaliu Bogdan în cadrul webinarului TNI.

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

TNI este aici pentru tine!”

Vă invităm cu drag să participați la aceste webinarii organizate special pentru profesioniștii din domeniul imobiliar. Este o perioada în care know-howul este extrem de prețios, iar împreună vom trece peste orice perioadă dificilă, atât timp cât suntem dispuși să învățăm.