Meniu Anunt
13-09-2018

Vrei sa ai rezultate maxime pe Titirez.ro? Tips&Tricks pentru a-ti lucra perfect contul

share:

Vrei sa ai rezultate maxime pe Titirez.ro? Tips&Tricks pentru a-ti lucra perfect contul
Cum sa iti lucrezi contul de Titirez.ro, pentru rezultate excelente

Un lucru este cert! Agentii imobiliari trebuie sa isi petreaca un timp cat mai scurt in fata calculatorului si mai mult timp la vizionari, notariate. In acest sens am venit in ajutorul acestora cu un sistem bine pus la punct, in care agentul imobiliar va regasi toate facilitatile pentru a-si putea desfasura activitatea. Vom vorbi despre acesta in curand.

Acum, in centrul atentiei noastre se afla gestionarea anunturilor si postarea lor pe Titirez.ro, portal imobiliar care da rezultate nemaipomenite si clienti calificati.

Dar, ca orice alt portal imobiliar, contul de Titirez trebuie lucrat! Exista o serie de reguli care trebuie urmate, este nevoie de un minim efort din partea agentului imobiliar la nivel de gestionare anunturi si cont pentru a avea rezultate!

Concurenta este foarte mare! Au trecut vremurile in care se mergea la volum, se introduceau sute-mii de anunturi, calitative sau nu, de actualitate sau nu, iar agentul imobiliar astepta sa ii sune telefonul pentru a redirectioana potentialul client spre o proprietate valida! Adio anunturi momeala, adio anunturi bulk!

Userii Titirez.ro vor calitate, vor seriozitate, vor anunturi proaspete, nu isi permit sa aloce ore, zile, saptamani pentru a efectua cautari amanuntite pe zone, bugete, numar camere, nu mai au rabdarea necesara sa caute pana in pagina 50... Nu, nu, nu!

Timpul este pretios atat pentru agentii imobiliari, cat si pentru clientii lor!

Potentialii clienti care isi cauta o locuinta online, acceseaza portalul imobiliar, cauta pe zona pe care si-o doresc, pe zonele vizate sau maxim in functie de buget, o cautare generala, fac zapping printre primele 20-30 pagini, daca au rabdarea necesara, si contacteaza agentii imobiliari ale caror proprietati se califica.

Iar pe primele pagini, raportandu-ne la Titirez.ro, in general se gasesc anunturile Premium. In acestea sta calitatea, ele va promoveaza anunturile in topul listelor de cautare si in campania de Remarketing.

Ce am sesizat noi in urma unei analize amanuntite a conturilor clientilor Titirez.ro? Faptul ca in continuare se pune accentul pe anunturi-bulk, cu promovare Basic. Ca nu se acorda atentie promovarii Premium asa cum ar trebui, iar majoritatea anunturilor care au Premium sunt anunturi vechi.

In urma cu cateva luni lansam noul serviciu UP!, care vine in ajutor agentiilor care au proprietati postate de mai mult timp in portal si care ar putea sa capteze mult mai multa atentie din partea utilizatorilor. Anunturilor postate mai vechi li se poate aplica functia de "Clonare", se vor crea anunturi noi duplicat, carora daca li se va acorda promovarea Premium vor fi din nou in topul listelor de cautare! Fiecare client Titirez.ro beneficiaza GRATUIT de 20 de UP!

TIPS: Verificati-va anunturile pe care aveti promovarea Premium! Daca sunt mai vechi de 2-4 saptamani, aplicati-le UP!, urmand procedura de mai sus. Anunturile vechi le debifati de la promovare si vor aparea ca Expirate in cont sau le puteti sterge. NU recomandam stergerea acestora, intrucat se vor sterge automat si datele referitoare la traficul lor.

Anunturi bulk? Sau Basic si foarte vechi?

TIPS: Curatati-va contul de anunturi vechi si adaugati anunturi noi. Mentineti-va ofertele FRESH.

TRICK: Daca unele oferte vechi sunt in continuare disponibile, clonati-le si dati-le promovarea Premium! Veti avea anunturi UP! noi-noute si veti avea sanse uriase sa le gasiti clienti in urmatoarele ore!

Ai anunturi multe in cont, adaugate in ultimele 3-6 luni, dar nu mai iti suna telefonul asa cum se intampla in trecut?

TIPS: Ai in sistem optiunea de "Actualizare Zilnica"! Foloseste-o cu incredere o data pe zi! Vei vedea rezultatele! Iar cu cat anunturile postate sunt mai noi, cu atat Actualizarea se va reflecta in rezultatele tale!

TRICK: Actualizeaza si apoi cloneaza anunturi! Niciodata invers!

Calitatea anunturilor

Stim ca ai proprietati frumoase, avantajoase, insa cum le prezinti? Agentul imobiliar trebuie sa fie si om de marketing, trebuie sa isi promoveze produsele cel mai frumos la raft, astfel incat clientii sa fie atrasi de oferta lor!

TIPS: Titlurile anunturilor reprezinta OGLINDA proprietatilor! Fa titluri atragatoare, in care sa subliniezi avantajele principale ale locuintei promovate. Tu, ca agent imobiliar, in functie de locatia proprietatii si de specificul clientilor care isi cauta in acea zona, stii exact ce trebuie sa etalezi in titlu.

TIPS: Pozele anunturilor trebuie sa fie clare, format landscape, sa aiba o viziune ampla asupra locuintei.

TRICK: Prima poza trebuie sa fie cea mai buna! Acorda atentie sporita primei poze! Ea face diferenta intre apel telefonic sau "X" si trecut mai departe la urmatoarea proprietate.

Brandingul agentiei

Stiai ca agentiile imobiliare al caror logo insoteste fiecare anunt au rezultate mult mai mari fata de cele ale caror anunturi nu au logo? De ce? Este vorba de increderea pe care o aduce brandingul unei firme, de faptul ca userii apreciaza agentiile care investesc in imaginea lor.

TIPS: Nu ai logo? Vrei sa afli mai multe despre brandingul imobiliar? Te putem ajuta! Suna-ne si iti vom da mai multe detalii!

De asemenea, anunturile agentilor imobiliari care au afisat nume si poza au rezultate net superioare celor care nu au numele agentului si/sau poza acestuia.

TIPS: Nu ai poza? O poti face cu usurinta si o poti incarca in sistem imediat.

TRICK: Nu ai nevoie de o poza facuta neaparat de un profesionist al artei fotografice. Telefoanele din ziua de astazi au functia de Portret care arata foarte bine. Roaga-ti un coleg sa iti faca o poza, pe un fundal alb sau in timp ce stai in spatele unui birou. Nu iti face selfie!

Listezi anunturi dintr-un CRM extern?

TIPS: Verifica cel putin de 2 ori pe saptamana anunturile atat in CRM, cat si cele care apar publicate pe Titirez.ro. Exista situatii in care apar desincronizari, iar numarul ofertelor aparute in CRM sa difere cu mult fata de ofertele publicate in portal. La fel pot aparea desincronizari la promovarile suplimentare date anunturilor tale, la numarul de conturi de agent etc.

Desincronizari de acest tip pot aparea daca ai avut contul suspendat, daca folosesti acelasi numar de telefon pentru mai multi agenti, daca s-au efectuat modificari direct din contul aferent portalului si nu corespund cu setarile din CRM-ul folosit etc.

Lucrezi in reprezentare exclusiva?

TIPS: Nu uita sa bifezi acest aspect in cont! Anunturile in reprezentare exclusiva beneficiaza de alt tip de listare.

TRICK 1: Cand lucrezi in reprezentare exclusiva nu ai zeci-sute de proprietati, ai proprietati putine si valoroase. Adauga-le promovarea Premium, da-le promovarea UP! cel putin de 2 ori pe saptamana, pentru a beneficia de cea mai buna expunere in fata potentialilor clienti.

TRICK 2: Adu-ti anunturile in lumina reflectoarelor, cu ajutorul promovarii Spotlight! Le vei promova atat in prima pagina a Titirez.ro si vei beneficia de o expunere puternica si poze mari, dar si in toate listele de cautare, intr-un carusel aflat in partea de sus a paginii.

Va multumim ca sunteti clientii nostri si va rugam sa tineti cont si sa aplicati cele scrise mai sus pentru a avea feedback din ce in ce mai bun.

Pentru intrebari si sugestii va rugam sa ne scrieti pe "[email protected]".

Acest articol a fost realizat de CEO Titirez.ro, Costina Petrescu, pentru a sustine activitatea agentilor imobiliari din piata.