Meniu Anunt
26-11-2019

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!

share:

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!
Titirez.ro a participat in acest weekend la TNI, in cadrul evenimentului fiind lansat imoPR - cel mai nou proiect de servicii imobiliare premium.

În weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI 15 ani. In cadrul targului, Titirez.ro a lansat in permiera noul proiect imoPR - prima agentie de marketing si publicitate imobiliara full-service din Romania.  Evenimentul a reunit 107 companii expozante și s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

"Suntem bucuroși că a 30a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziții imobiliare de succes.  Mulțumim dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor, instituțiilor financiar-bancare și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată în tot acest timp și îi asigurăm că și pe viitor le vom fi alături, organizând ediții TNI care să fie din ce în ce mai aproape de nivelul expozițiilor internaționale de profil.

Componenta business-to-business a fost foarte bine conturată în cadrul acestei ediții a târgului imobiliar, pe durata expoziției având loc prezentări, conferințe și seminarii susținute de personalități remarcante din comunitatea imobiliară internațională. Printre invitații străini prezenți la eveniment, am avut deosebita onoare să îi avem alături pe Walid Moussa- Președintele Mondial FIABCI, Alina Aeby- Ambasadorul Global NAR pentru România și Moldova, Josh Burke- Atașat Comercial al Ambasadei SUA, Ramon Riera -FIABCI Spania, Eugen Turcan- APAIM, Arthur Oghanesyan- Realtor Ucraina, Mariam Demuria- Realtor Georgia.

Continuăm tradiția în imobiliare și anunțăm următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ce se vor desfășura între 8-10 mai și respectiv 2-4 octombrie 2020, în aceeași locație de excepție- Palatul Parlamentului. Până la evenimentele de anul viitor promitem să vă ținem la curent cu noutăți de pe piața imobiliară, știri și oferte concrete prin intermediul APLICAȚIEI TNI, prima aplicație de mobil destinată unui eveniment imobiliar," a declarat Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

"Vizitatorii care au călcat pragul Târgului Național Imobiliar reconfirmă o chestiune mult discutată: pe piața imobiliară locală, cererea depășește oferta. În acest sfârșit de săptămână am interacționat cu foarte multe persoane preocupate de viitoarea lor investiție, pretențioase, care nu se mulțumesc cu puțin, iar acesta este și profilul clientului căruia ne adresăm. Aceste noi repere după care se ghidează clienții interesați de achiziționarea unei locuințe validează eforturile noastre de a dezvolta proiecte premium", a mărturisit Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe.

Despre ediția proaspăt încheiată TNI, în viziunea Costinei Petrescu, CEO Titirez.ro

"Ediția aniversară a TNI a fost pentru Titirez.ro una de neuitat, bifând lansarea oficială primei agenții de marketing, publicitate și PR imobiliar din România - imoPR. Aceasta face parte din liniile de business trasate de portalul de anunțuri imobiliare Titirez.ro, sub egida căruia se află reunite CRM-ul imobiliar ImobManager.ro, rețeaua de site-uri numărul 1 în imobiliare, portalul MulteCase.ro și Titirez Magazine, broșura publicitară cu apariție anuală în cadrul târgurilor imobiliare din București, în lanțuri de distribuție și în sucursale bancare."

Despre imoPR - cel mai nou proiect Titirez.ro

ImoPR este noul nostru proiect care vine în întâmpinarea agenților imobiliari și dezvoltatorilor rezidențiali, pentru a le crea de la 0 imaginea în piață, materialele publicitare, campaniile de promovare. Este un proiect în care credem cu ardoare ca va face diferența dintre "noi și restul lumii". Facem lucrurile diferit, punem multă pasiune și creativitate, respirăm și inspirăm real estate!

Extragerea concursului de lansare imoPR

Târgul Național Imobiliar TNI este de 15 ani

evenimentul pieței imobiliare

din România!

Standul Titirez.ro la TNI si imoPR