Meniu Anunt
09-06-2022

Te îngrijorează devalorizarea? Poți investi în proprietăți imobiliare pe litoral

share:

Te îngrijorează devalorizarea? Poți investi în proprietăți imobiliare pe litoral
De teama inflației și a devalorizării economiilor, mulți români au ales să își desființeze depozitele în lei și să le transforme în valută, deși aceasta este o soluție mai puțin potrivită, deoarece și depozitele în valută se pot devaloriza în timp.

Pentru aceia care își doresc o investiție smart, o soluție mai potrivita este investiția în imobiliare, în proprietăți rezidențiale. Dacă vrei să îți securizezi economiile, probabil una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua este să investești într-o proprietate deja construită, de exemplu, pe litoralul Mării Negre.

Cum arată casele din complexul rezidențial Boreal Plus Constanța

Proprietăți care pot face obiectul unei astfel investiții există si în cadrul complexului rezidențial Boreal Plus, care a fost construit de Impact SA, un dezvoltator imobiliar cu renume în România, ce construiește, de mai bine de 31 de ani, comunități rezidențiale la cele mai înalte standarde Europene.

Casele din Boreal Plus au regim de înălțime P+1, fiind compuse din 4 camere, 3 terase și 3 băi, care însumează 171 de metri pătrați construiți. Au grădini mari și curți împrejmuite, cu suprafețe greu de găsit pentru o casă la curte, în oraș: între 350 si 450 mp. Datorită calității construcției și a finisajelor folosite, precum și preocupării deosebite pentru folosire resurselor mediului înconjurător și protejarea acestuia, casele din ansamblul rezidențial amplasat în Constanța Nord au căpătat numele a două zeițe din mitologia romană, Venus și Aurora, ce reprezentau cândva fertilitatea, prosperitatea și frumusețea. Aceste case au fost finalizate anul trecut și au caracteristici care le plasează pe segmentul premium.

Finisajele premium folosite pentru amenajarea vilelor includ: pardoseli din marmură, parchet triplu-stratificat, suprafețe vitrate mari, cu tâmplărie pentacamerală, pentru cât mai multă lumină naturală, încălzire în pardoseală, băi mobilate și utilate cu obiecte sanitare de înaltă calitate.

Boreal Plus cuprinde două tipuri de vile: individuale și duplex.

Casele Venus sunt case individuale și reprezintă modelul ideal de locuință pentru familiile care doresc o casă spațioasă, proiectată special pentru a oferi un mediu primitor, sigur și confortabil. În schimb, casele Aurora sunt imobile de tip duplex, fiind construite în oglindă, alipite la calcan. Se predau complet finisate, la cheie, cu un design minimalist și o estetică aparte.

Există și posibilitatea mobilării la cerere, în vederea obținerii de către investitori a unor randamente anuale foarte bune, cu profituri peste media din piață.

Poziționare strategică, lângă o mulțime de zone comerciale din Constanța

Ansamblul rezidențial Boreal Plus este poziționat în zona Tomis Plus din Nordul Constanței, un loc ferit de agitația orașului din timpul sezonului cald. În imediata apropiere a ansamblului rezidențial, se regăsesc o mulțime de puncte de interes: un hypermarket Kaufland este chiar în complex, aproape de Spitalul Clinic Ovidius și marile centre comerciale Tom Mall, Vivo Mall, Carrefour, Dedeman, Decathlon sau Selgros, 15 minute de centrul orașului și de autostrada A4

O perspectivă 360 a interiorului

După cum am mai precizat mai sus, interiorul este proiectat pentru a oferi sentimentul de „acasă” încă de la primul contact vizual. Paleta de culori folosită, împreună cu minimalismul design-ului conturează un spațiu simplu, modern și de bun-gust.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, un tur virtual pentru Casa Venus din complexul rezidențial Boreal Plus te va pune în temă cu tipurile și mărcile finisajelor folosite pentru dotarea caselor. Casa individuală Venus prezentată aici este complet mobilată și utilată, într-un stil rafinat și elegant.

Pentru mai multe detalii despre aceste locuințe, poți solicita o ofertă!