Meniu Anunt
20-02-2018

Sfaturi pentru pariori de la experţii bettinginside.ro

share:

Sfaturi pentru pariori de la experţii bettinginside.ro
Piaţa pariurilor sportive are deja o vechime de peste 15 ani în România şi, aşa cum era de aşteptat, în tot acest timp s-au format şi o mulţime de guru.

Fie că e vorba de tipsteri profesionişti, sau pur şi simplu de site-uri din domeniu care oferă printre altele şi un „bilet al zilei”, pariorii aflaţi la început de drum au tot mai multe sfaturi de ascultat.

Cum faci să le cerni şi să rămâi însă cu cele mai relevante, care să-ţi aducă şi bani?

Ei bine, câteva repere la acest capitol nu sunt de ignorat şi bettinginside.ro încearcă să vi le ofere. În primul rând, nu credeţi pe cuvânt şi nu mergeţi pe mâna oricui vă oferă “ponturi bune” sau un bilet al zilei dinainte câştigător, pentru că nu există aşa ceva.

Dacă vă place cum sună un anumit pariu sau un anumit bilet propus, căutaţi în istoricul persoanei sau site-ului care vi-l oferă şi vedeţi care îi este procentajul “ieşite” / “pierdute”.

Dacă respectivul le “loveşte” cât de cât, atunci merită să-i daţi o şansă biletului său din ziua respectivă, dacă nu, atunci treceţi mai departe, la următorul.

Verificaţi procentajul de reuşite al respectivului tipster

Un alt argument în transformarea unui bilet al zilei din propunere în câştig este dat şi de cotă.

Aceasta nu trebuie să fie nici prea mare, pentru că e clar că respectivul tipster îşi asumă riscuri prea mari pe banii voştri, dar nici prea mici, pentru că pe acelea le puteţi lua şi voi fără să aveţi nevoie de sfaturile vreunui guru din carton.

Desigur, inspiraţia şi norocul de moment sunt decisive, dar din vasta experienţă în domeniu vă spunem că e greu de găsit acel cineva care să ofere foarte des un biletul zilei câştigător.

Iar dacă există cineva cu un procentaj atât de bun, cu siguranţă că ponturile lui vor începe să coste şi vi se vor vinde pe bani, nu vi se vor mai oferi gratis pe Facebook sau pe alte platforme.

Cel mai bine este, deci, să începeţi să pariaţi prudent, cu mize mici şi câştiguri pe măsură, pentru a vă face mâna şi pentru a avea timp să vă informaţi.

Până la urmă acesta este secretul şi, credeţi-ne, chiar dacă e să pierzi, mult mai bine te simţi când o faci pe mâna ta! Astfel, luaţi biletul zilei pur orientativ, nu ca pe ceva revelator.

Şi respectaţi regula numărul 1 în acest domeniu: nu pariaţi mai mult decât vă permiteţi să pierdeţi!