Meniu Anunt
22-07-2015

Schneider Electric, proiect de succes in cladirea Green Court

share:

Schneider Electric, proiect de succes in cladirea Green Court
Schneider Electric a implementat pentru dezvoltatorul imobiliar Skanska , in cladirea de birouri Green Court Bucharest, un proiect complex ce a constat in echipamente si solutii de eficienta energetica, distributie si alimentare cu energie electrica s

Schneider Electric a implementat pentru dezvoltatorul imobiliar Skanska , in cladirea de birouri   Green Court Bucharest, un proiect complex ce a constat in echipamente si solutii de eficienta energetica, distributie si alimentare cu energie electrica si management centralizat al cladirii.

Schneider Electric este, de altfel, si primul chirias al Green Court Bucharest, ocupand aproximativ 3.100 metri patrati la etajele 1 si 2 ale cladirii. "Proiectul cu Skanska a prezentat pentru Schneider Electric o dubla provocare.

In primul rand, prin solutiile pe care le-am implementat, ne-am angajat sa ajutam Green Court sa devina una dintre cele mai verzi cladiri din Bucuresti si sa obtina certificarea LEED Gold, consolidandu-ne, in acelasi timp, expertiza in piata de birouri .

In al doilea rand, dedicarea noastra fata de proiect a fost cu atat mai mare cu cat Green Court urma sa devina noua noastra casa, astfel incat am dorit sa le oferim angajatilor nostri spatii de lucru optime si sa ne bucuram impreuna de beneficiile unei cladiri eficiente energetic", a declarat Florentina Totth, presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

Pentru managementul inteligent al cladirii, Schneider Electric Romania a implementat SmartStruxure Solution, o solutie integrata care poate aduce economii de energie de pana la 30%, asigurand, in acelasi timp, un mediu confortabil, sigur si sustenabil.

De asemenea, Schneider Electric Romania a livrat si o solutie completa de alimentare cu energie electrica ce include patru transformatoare uscate de 1600 kVA cu patru celule de medie tensiune montate in doua tablouri tip SM6. Beneficiile acestei solutii includ siguranta in montaj si exploatare, un cost redus al investitiei initiale, precum si un grad scazut de incarcare a cladirii, in conditiile in care greutatea echipamentelor este mai mica.

Sursa: cargomagazin.ro