Meniu Anunt
11-07-2018

Riverside Residence - un nou stil de viata, nu doar o casa noua

share:

Riverside Residence - un nou stil de viata,  nu doar o casa noua
Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati.

Viata in oras este incitanta, insa poate fi extrem de obositoare, nemaivorbind despre efectele poluarii asupra sanatatii familiei noastre.

Zilnic refacem acelasi traseu de la munca la serviciu si inapoi, petrecem mult timp in trafic, doar pentru a ne intoarce in apartamentul mic, ingradit si nepersonalizat, identic cu mii de alte locuinte.

Dar daca am putea imbina avantajele vietii vibrante de la oras cu relaxarea in natura si comunitatea unita specifica localitatilor mai mici? Acest lucru este posibil, odata cu dezvoltarea noului proiect Riverside Residence, care propune un stil unic de viata pentru tine si familia ta.

bucharest_exterior_00043

Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati. Aflat la N-V fata de Bucuresti, proiectul ofera acces facil atat catre A1 si intrarea prin Militari, cat si catre intrarile dinspre Chitila sau DN1. Pentru cei care nu conduc, exista solutia confortabila oferita de sistemul propriu de transport pana la cea mai apropiata statie de metrou.

Odata ajunsi acasa, in complexul Riverside Residence, veti intra in alta lume. Cadrul idilic, situat intre o padure si un rau artificial complet amenajat, ofera nenumarate oportunitati pentru relaxare si comunicare. COMUNITATEA este cuvantul cheie care defineste acest proiect, locuitorii avand la dispozitie un parc privat, locuri de joaca pentru copii, raul artificial, gradinita, magazin.

bucharest_playground_06

bucharest_playground_02

Copiii se vor putea juca in deplina siguranta in complex, accesul fiind controlat prin cartela. De asemenea, proiectul beneficiaza de supraveghere video. Traficul redus va permite sa iesiti fara probleme la o plimbare linistita cu bicicleta sau la jogging.

Un alt element care diferentiaza net Riverside Residence de orice alt proiect din piata este designul unic al locuintelor. Nu vorbim aici despre clasicele ansambluri de vile identice, depersonalizate. In Riverside Residence, fiecare locuinta are un design si concept unic, individualitatea fiind la ordinea zilei. Veti putea alege exact casa care se potriveste ca o manusa pentru stilul de viata al familiei voastre.

bucharest_exterior_0002

Designul este un aspect important in Riverside Residence, insa ceea ce conteaza cu adevarat nu se vede! Dezvoltatorul (un concern belgian-britanic cu peste 40 de ani de experienta si 50 de ansambluri proiectate) a pus accent deosebit pe calitatea structurii si a materialelor de constructie, dar si pe rezistenta seismica. In Romania, acelasi dezvoltator a livrat binecunoscutul proiect Carol Park Residence. 

Intreg complexul reprezinta un proiect urbanistic pe termen lung, gandit si planificat pentru dezvoltare sanatoasa si sustenabila. Astfel, primul pas a fost definitivarea infrastructurii, si abia apoi construirea caselor. Ansamblul dispune de sistem centralizat de canalizare cu statie proprie de epurare, instalatie stradala de stingere a incendiilor, energie electrica, gaze si internet prin fibra optica. Totul este pus la punct pentru o viata sanatoasa si confortabila.

bucharest_exterior_0011 modified

Desi toate acestea par a fi avantaje specifice unui proiect de lux cu preturi inaccesibile, Riverside Residence ofera case de 2,3 sau 4 dormitoare care se incadreaza in plafonul Prima Casa si TVA 5%. 30 din cele 60 de case al primei faze de dezvoltare sunt deja construite si multe familii mutate. Casele cu gradina pornesc de la pretul de 63500 euro, TVA inclus!

Afla detalii complete despre acest proiect deosebit si stabileste o vizionare: www.riversideresidence.ro

Contact: 

Imobiliare Joita

[email protected]

0727182182

Vezi oferta speciala a verii: https://www.imobiliarejoita.ro/proprietate/casa-a2/