Meniu Anunt
16-12-2019

Proprietati de LUX pe Titirez.ro. Penthouse-uri de milioane de euro

share:

Proprietati de LUX pe Titirez.ro. Penthouse-uri de milioane de euro
Titirez.ro este unul dintre cele mai mari si mai cunoscute portaluri imobiliare din Romania. Acesta cuprinde anunturi imobiliare de la agentii imobiliare, dezvoltatori rezidentiali si proprietari.


Astazi va vorbim despre LUX si despre penthouse-urile din Bucuresti care pe langa faptul ca arata exceptional, au si o localizare foarte buna si un pret de masura. Penthouse-urile listate pe Titirez.ro ajung pana la 2.500.000 Euro. Sunt proprietati speciale pentru investitori, pentru oameni de afaceri.

Puteti gasi penthouse-ul de 2.5 milioane euro aici: http://bit.ly/34qxtsG

Acesta face parte din proiectul rezidential One Herastrau Park si este un Triplex, ocupand etajele 11, 12 si 13. Este un penthouse unic, cu o terasa mare si o vedere pe masura: Lacul Floreasca, Parcul Herastrau si zona de business din Nordul Capitalei.

Un alt penthouse exclusivist se afla in zona Capitale, Dorobanti: http://bit.ly/34muZvj 

Acest penthouse impresionant care te poate convinge ca poti trai extrem de comod, intr-un loc sigur, cu o vedere frumoasa, chiar in inima Bucurestiului unde te poti simti ca intr-o locuinta a unei importante vedete din Hollywood.

Cele doua proprietati remarcabile de mai sus sunt urmate indeaproape de un alt penthouse de 556 mp, dispus pe 3 nivele, situat pe o strada exclusivista vecina cu Parcul si Lacul Herastrau: http://bit.ly/2szRwYc 

Un penthouse exceptional, perfect pentru o rezidenta de lux, intr-un bloc elegant cu acces securizat si cu o gradina magnifica pe acoperis, panorama splendida.

Va mai prezentam un duplex remarcabil, localizat in Cartierul Francez: http://bit.ly/2YRSUlf

Complet renovat in anul 2018, are 5 camere si este dispus pe 2 etaje cu o suprafata utila de 316 mp, plus o terasa de 95.53 mp la etajul superior si un balcon la etajul inferior.

Mai multe proprietati de lux puteti gasi pe Titirez.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2M04oxU