Meniu Anunt
23-03-2015

Project Expo 2015: case de vacanţă şi garsoniere la preţ de ceas inteligent

share:

Project Expo 2015: case de vacanţă şi garsoniere la preţ de ceas inteligent
Târgul Imobiliar Project Expo, care s-a desfăşurat la Sala Palatului, în perioada 20-23 martie, a adus în atenţia bucureştenilor apartamente vechi şi noi din Capitală, case de vacanţă sau locuinţe în apropierea Bucureştiului.

Târgul Imobiliar Project Expo, care s-a desfăşurat la Sala Palatului, în perioada 20-23 martie, a adus în atenţia bucureştenilor apartamente vechi şi noi din Capitală, case de vacanţă sau locuinţe în apropierea Bucureştiului. În plus, chiar dacă tendinţa generală a pieţei imobiliare este de creştere a preţurilor, în cadrul acestui târg imobiliar, de altfel primul pe acest an, expozanţii au venit cu oferte considerabil mai multe şi cu preţuri mai mici decât în anul precedent.

Printre ofertele care se pot contracta în cadrul târgului s-au numărat garsoniere în Popeşti Leordeni, la un preţ de 19.125 euro şi apartamente cu două camere la 26.000 euro. Tot în zona de sud a Bucureştiului, se pot găsi apartamente cu trei camere, cu preţuri care pleacă de 45.500 euro, iar în cazul caselor, cel mai mic preţ este de 64.000 euro.  Cea mai ieftină garsonieră din cadrul târgului este în zona Fundeni, oferită spre vânzare la un preţ de 17.600 de euro, preţul echivalent al unei variante premium al ceasului lansat de Apple. Una dintre cele mai interesante dezvoltări imobiliare este în zona Parcul Tineretului, unde un grup de dezvoltatori, condus de un investitor din ţările baltice, va finaliza a doua parte a proiectului până la jumătatea acestui an. 

Pentru cei care vor să îşi petreacă vacanţa la munte, dezvoltatorii imobiliari vin cu o soluţie – propunerea de a achiziţiona o casă de vacanţă la Bran, în time-share, cu preţuri pornind de la 2.500 de euro. Time-share este o metodă de a cumpăra cazarea pentru vacanţă, care conferă turiştilor dreptul de a ocupa un apartament, o vilă sau orice alt tip de locuinţă, pe perioada uneia sau mai multor săptămâni pe an. Proprietatea în time-sharing poate fi vândută mai departe (asemenea proprietăţii clasice), ipotecată, închiriată.

 

Sursa: dailybusiness.ro