Meniu Anunt
06-09-2018

Portretul robot al proiectului rezidential perfect! 4 criterii pe care TREBUIE sa le iei in calcul

share:

Portretul robot al proiectului rezidential perfect! 4 criterii pe care TREBUIE sa le iei in calcul
Un apartament aproape de metrou, intr-un complex de calitate dintr-o zona cu multe facilitati pare un vis, insa noi am gasit exact asta. Afla care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in cautari si ce proiect din Titan le bifeaza pe toate!

Cartierul Titan, in special segmentul Theodor Pallady, a devenit in ultimii ani una dintre tintele principale ale celor care isi cauta o casa noua. Si este normal sa fie asa! Iata ce avantaje ofera aceasta zona din Bucuresti:

  • Ajungi rapid spre casa si serviciu pentru ca ai metroul aproape drum aproape direct spre Piata Unirii
  • Ai la indemana toate tipurile de centre comerciale
  • Esti aproape de A2 si ai drum drept spre mare
  • Zona este in plina dezvoltare, cu infrastructura noua
  • Traficul este MULT mai lejer fata de alte cartiere intens locuite din Bucuresti

Din acest motiv, un apartament in bloc nou in acest cartier este prima optiune a multor cumparatori. Nu toate ofertele dezvoltatorilor (si sunt multe in aceasta zona) se ridica insa la standardele dorite de majoritatea dintre noi - fie ca vorbim despre amplasarea in portiuni greu accesibile, despre constructii de proasta calitate sau despre lipsa spatiilor verzi.

Stim ca e greu sa navighezi printre sute de anunturi imobiliare, asa ca ne-am gandit la o lista de “calitati” pe care un proiect rezidential din zona Titan (si nu numai!) trebuie obligatoriu sa le bifeze pentru a iti oferi caminul pe care il cauti:

    1. Accesul la mijloace de transport si infrastructura rutiera

Statia Metrou Titan

Poate cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi apartamentul este zona in care acesta se afla si cat de accesibila este cladirea. Zona Titan – Pallady este in plina dezvoltare si vei gasi oferte in portiuni mai mult sau mai putin favorabile. Te poti afla la cateva minute de o statie de metrou, sau la 2 km distanta, in camp, fara drum asfaltat de acces.

Unul dintre cele mai bune exemple pozitive in acest sens este Astorium Residence, un proiect care atrage atentia prin amplasarea excelenta, intr-o portiune deopotriva linistita si bine conectata la bulevardul Pallady, chiar in spatele zonei comerciale Auchan – Jumbo – Ikea. Practic, locuitorii de aici vor ajunge usor acasa, indiferent ca circula cu masina sau cu mijloacele de transport in comun.

C7-3 (1)

Screenshot_31_1

  1. Facilitatile esentiale

Creditul pentru achizitia unui apartament se intinde pe 30 de ani, insa tu vrei sa ai parte de confort imediat. Nu iti doresti sa ai surpriza de a te muta intr-un complex lipsit de facilitati esentiale precum spatiile verzi, locurile de joaca pentru copii, paza sau parcari suficiente.  De asemenea, nu vrei sa astepti inca 6 luni – 1 an pana finisezi si amenajezi locuinta.

Astorium Residence se remarca prin arhitectura armonioasa, cele 5 blocuri de mica inaltime fiind insotite de parcari suficiente, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Apartamentele bine impartite exploateaza maxim spatiul disponibil, asigurand confortul de care aveti nevoie. Pe langa asta, apartamentele se predau complet finisate, cu racordare la utilitati si dotari precum obiecte sanitare si centrala termica, ceea ce inseamna ca va puteti muta imediat.

zC2

  1. Confortul fonic

Un aspect deosebit de important, adesea ignorat, este confortul fonic. Cati dintre noi nu s-au mutat intr-un bloc nou, doar pentru a constata ca o seara petrecuta la tine acasa este impartita cu toti vecinii? Izolarea fonica este, poate, ultimul lucru la care ne gandim, insa esential pe termen lung.

Dezvoltatorii Astorium Residence s-au gandit si la asta! Veti fi feriti de zgomotele suparatoare venite din partea vecinilor, avand in vederea izolarea fonica excelenta, atat interioara, cat si exterioara. Acasa va veti bucura doar de liniste si de muzica preferata, nu de cea a vecinilor.

  1. Pretul corect

Cartierul Titan, fiind in plina dezvoltare, ofera multe optiuni pentru cei care cauta un apartament in bloc nou, la o paleta larga de preturi. Nu toate ofertele sunt, insa, corelate corect cu o calitate compatibila. Atunci cand evaluati pretul unui apartament, trebuie sa luati in calcul suprafata locuintei, facilitatile din complex, calitatea constructiei, avantajele zonei. Nu toti dezvoltatorii respecta bugetul dumneavoastra, oferind cel mai bun produs pentru pretul respectiv.

Un exemplu pozitiv in acest sens este Astorium Residence. Dezvoltatorii proiectului ofera toate aceste avantaje (finisaje ingrijite, izolare fonica, apartamente bine impartite, cu balcoane, terase sau curte proprie, zona dezvoltata), respectand totodata bugetul dumneavoastra. In Astorium Residence veti putea achizitiona:

Garsonierecu suprafete intre 36 si 41 mp, cu preturi de la 36.500 Eur + TVA

Screenshot_32

 

Apartamente cu 2 camerecu suprafete intre 40 si 62 mp +terase, cu preturi de la 38.500 Euro, cu TVA  

Screenshot_33

 

Apartamente cu 3 camere – cu suprafete intre 70 si 77 mp, + terase pret de la 71.100 +TVA

Screenshot_34

Daca va doriti un apartament in Astorium Residence, insa nu sunteti siguri de cea mai buna varianta de finantare a achizitiei, veti primi consultanta de calitate GRATUITA din partea partenerilor proiectului si ajutorul de care aveti nevoie. Impreuna veti gasi cea mai corecta solutie, indifferent ca este vorba despre Prima Casa, Credit Ipotecar sau alte optiuni.

Astorium Residence bifeaza toate criteriile pentru un proiect in care merita sa investesti. Vrei sa afli mai multe despre ofertele speciale de aici?

Programeaza o vizita

LOCALIZARE
Str. Drumul Gura Garlitei 16-22
TELEFON
Nicu:       0799 423 055
Mariana: 0730 851 581
Andrei: 0767 061 111
Email: [email protected]

Site: astoriumresidence.ro