Meniu Anunt
10-01-2018

Noi functionalitati Imobmanager: Export automat spre Wizmo.ro si Anuntul Telefonic

share:

Noi functionalitati Imobmanager: Export automat spre Wizmo.ro si Anuntul Telefonic
După cum te-ai obișnuit, ImobManager – partenerul de încredere al afacerii tale – îți oferă exact funcționalitățile de care are nevoie un Supererou al Imobiliarelor.

În 2018, continuăm seria de îmbunătățiri prin adăugarea a doua portaluri catre care îți poți exporta anunțurile printr-o simplă bifă: Wizmo si Anuntul Telefonic sunt acum integrate în ImobManager!

Costina Petrescu, CEO ImobManager:

„Această colaborare este de bun augur și ne bucurăm că am găsit în Wizmo un partener de încredere. Împreună vom susține activitatea agențiilor imobiliare și a dezvoltatorilor rezidențiali, punând la dispoziția acestora o platformă solidă de promovare a anunţurilor”.

Ce poate face ImobManager pentru tine?

 

Mai mult timp pentru tine si afacerea ta: 

Poți publica cu ușurință întreg portofoliul de proprietăți direct din CRM-ul tau ImobManager pe toate portalurile imobiliare relevante. Mai puțin timp petrecut cu încărcarea anunțurilor înseamnă mai mult timp dedicat lucrurilor care contează.
 

Mai multă vizibilitate: 

Promovezi pe cea mai dinamică platformă imobiliară, formată din 13 site-uri: Rețeaua titirez.roLivrăm 4800+ de clienți zilnic.
 

Informația potrivită la timpul potrivit:

Ai acces la baza de date cu Anunțuri de la Particulari și ești primul care află despre cele mai noi oferte apărute în online și presa scrisă prin Notificări Automate
 

Mai mulți clienți fericiți:

Găsești automat și trimiți ofertele potrivite către clienții tăi, atât în portofoliul propriu, cât și în anunțurile publicate de particulari.
 

Mai mult control:

Ai acces la rapoarte complete, care urmăresc principalii indicatori de performanță ai afacerii tale
 

Agenda personală la un click distanță:

Vizionari, emailuri telefoane, followup, negocieri… Știm că jonglezi cu multe în fiecare zi și te admirăm pentru asta. ImobManager este asistentul virtual ce îți sare în ajutor prin modulul Activități/Calendar. Nu vei mai scăpa nimic din vedere și vei profita de fiecare oportunitate care se ivește.
 

Proprietățile tale se vând mai repede, la prețul potrivit: 

Modulul Evaluare Imobiliară te ajută să stabilești rapid prețul corect de promovare și de tranzacționare al proprietăților din portofoliul tău. Impresionează proprietarii prin rapoarte de evaluare profesioniste și complete.  
Iți mulțumim că folosești ImobManager – cel mai performant CRM imobiliar.

Vom continua să îți oferim instrumentele puternice si eficiente de care ai nevoie, astfel încât tu să te concentrezi pe încă o tranzacție reușită!