Meniu Anunt
02-03-2021

Motorul De Imobiliare SRL - Prezentarea companiei

share:

Motorul De Imobiliare SRL - Prezentarea companiei
Motorul De Imobiliare SRL are la baza furnizarea de servicii de promovare anunturi imobiliare si publicitate online in portalul Titirez.ro si reteaua de 17 site-uri nisate pe imobiliare si servicii de Customer Relationship Management prin CRM ImobManager.ro.

Toate aceste servicii ajuta si sustin agentiile imobiliare si dezvoltatorii rezidentiali pentru a-si gestiona mai simplu si mai rapid clientii, pe care totodata ii si generam pentru acestia. Solutia noastra de CRM colaboreaza si listeaza automat prin API cu cele mai mari si mai cunoscute portaluri imobiliare din Romania.

Cealalta linie de business dezvoltata – agentia de marketing si PR imobiliar imoPR.ro - vine in completarea celor doua deja mentionate pentru a crea o gama de servicii completa pentru clientii nostri.

Vara lui 2017 a adus cu sine schimbari in echipa de management si, odata cu aceasta, o noua viziune despre viitor.

Am diversificat serviciile oferite partenerilor nostri – agentii imobiliare si dezvoltatori -, astfel incat acestia sa dispuna de instrumente perfecte. Am facut imbunatatiri atat in tehnologia de afisare a anunturilor, cat si in interfata site-urilor din portofoliu.

3_4

Ne-am facut remarcati si offline: Titirez Magazine, un alt mediu de promovare si awareness oferit clientilor nostrii s-a distribuit in cadrul celor mai mari targuri imobiliare din Bucuresti. In plus, in premiera fata de editiile precedente, Titirez Magazine a fost distributa si in centre de afaceri, cladiri de birouri, hoteluri, notariate, centre medicale si SPA.

In prezent, compania Motorul De Imobiliare SRL ofera profesionistilor din imobiliare promovare, vizibilitate si o imagine foarte bine pusa la punct prin serviciile de exceptie oferite prin intermediul Titirez.ro si reteaua de peste 15 siteuri imobiliare, CRM.ImobManager.ro, imoPR.ro - agentie de marketing si PR Imobiliar si Titirez Magazine care a devenit deja o traditie in piata imobiliara din Romania.