Meniu Anunt
20-08-2018

Ion Tiriac construieste un nou proiect imobiliar in Brasov. Afla unde va aparea un nou punct de atractie al orasului!

share:

Ion Tiriac construieste un nou proiect imobiliar in Brasov. Afla unde va aparea un nou punct de atractie al orasului!
Terenul de sub fosta platforma Lemexim - foarte atractiv pentru apropierea sa de centrul Brasovului - se va transforma in curand intr-un nou complex comercial si rezidential

, gratie investitiei facute de compania Mastrange Imobiliare, parte a grupului de firme Tiriac Imobiliare. Saptamana trecuta s-a emist certificatul de urbanism aferen noului proiect, care va fi un „ansamblu cladiri, functiuni comerciale, prestari servicii, locuire colectiva, dotari complementare, activitati sportive, anexe tehnice, parcaje, drumuri, amenajari spatii publice”.

cfc70487c680013a63

Fosta fabrica Lemexim a fost cumparata in plin boom imobiliar de catre investitorul Ioan Neculaie, pentru suma de 8.1 milioane de dolari. Terenul a fost ulterior vandut catre compania Mastrange Imobiliare, cumparata de Ion Tiriac in urma cu trei ani. Proiectul pentru noul ansamblu comercial si de locuinte era deja facut, insa demararea concreta a lucrarilor a fost inghetata pana la momentul oportun. Se pare ca am ajuns in acel punct, avand in vedere cresterea spectaculoasa pe care a avut-o piata imobiliara din Brasov in ultimii ani. 

Ion Tiriac isi continua astfel strategia de intrare pe piata imobiliara, acumuland intre timp experienta prin dezvoltarea cartierului rezidential de succes Rezidens din zona de Nord-Vest a Capitalei. Pe langa noul proiect din Brasov, grupul Tiriac Imobiliare mai tinteste si alte orase din Romania, cum ar fi Timisoara. 

Ion Tiriac2

Acest proiect de anvergura va fi primul care va fi construit pe baza noilor reguli de urbanism din Brasov, care reglementeaza cu strictete aspecte precum accesul la utilitati si drumuri, locuri de parcare suficiente si spatii comune generoase. 

Brasovul este un oras in plina dezvoltare, cu proiecte noi de calitate si standard de viata ridicat. Puteti gasi cele mai noi oferte imobiliare din Brasov, accesand portalul Titirez.rohttps://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/brasov