Meniu Anunt
09-07-2018

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!

share:

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!
Fostul sediu al companiei Petrom din apropiere de Piata Victoriei, in prezent abandonat, va fi readus la viata in urma unei investitii de 8 milioane de euro din partea dezvoltatorului israelian Hagag Development.

Cladirea de 7000 mp utili va oferi dupa reabilitare spatii de birouri clasa A+, cu facilitati deosebite. Proprietatea este una ideala pentru o astfel de investitie, fiind una dintre putinele cladiri mari din centrul orasului, aproape de metrou si de atractii urbane importante.

R1

Lucrarile de modernizare si consolidare vor incepe in a doua parte a anului 2019. Fatada cladirii va fi pastrata si readusa la frumusetea sa originala. Noul punct de reper de pe piata office va purta numele de H Victoriei 109.

Viziunea pentru H Victoriei 109 a fost pusa la punct de catre cabinetul de arhitectura Razvan Barsan - o companie care a primit numeroase premii pentru proiectele sale.

R5

Fostul sediu Petrom a fost cumparat de Hagag in primavara acestui an, dupa multi ani in care proprietatea a fost blocata in diverse litigii intre mostenitori. Din acest motiv, cladirea a fost abandonata pentru o buna perioada de timp, aflandu-se intr-un stadiu avansat de degradare.

Screenshot_7

Hagag continua investitiile din Romania, dupa ce a mai achizitionat o cladire intreaga din zona Victoriei, incadrata in categoria de Risc Seismic Clasa I. In acelasi timp, compania dezvolta doua importante proiecte rezidentiale in Pipera si Primaverii.

Yitzhak Hagag, Presedintele Hagag Group Israel declara:

"Am ales Romania deoarece am identificat aici o piata cu un foarte mare potential de dezvoltare, cu multe oportunitati si o vizibila crestere economica. Am intrat pe piata inca de acum 2 ani, dar pana acum ne-am concentrat pe achizitia de proprietati. Am dedicat mult timp achizitiei de terenuri bune si nu am facut compromisuri. Am investit pana in prezent peste 20 de milioane de Euro, iar anul acesta planuim sa investim inca 50 de milioane de euro in achizitii si dezvoltare".

Piata de birouri din Bucuresti se maturizeaza, in urma interesului sporit acordat de investitori internationali pentru dezvoltarea de noi spatii office. Cererea depaseste inca oferta, de aceea fiind prevazuta o dezvoltare puternica si in urmatorii ani.