Meniu Anunt
04-12-2018

Frig afara? Viziteaza apartamentele din EnVogue Residence de la tine de acasa. Preturile pornesc de la 32.000 euro!

share:

Frig afara? Viziteaza apartamentele din EnVogue Residence de la tine de acasa. Preturile pornesc de la 32.000 euro!
Nu trebuie sa iesi in ger ca sa faci o vizionare in EnVogue Residence! Aseaza-te in fotoliu, vizioneaza toate tipurile de apartamente si alege-ti preferatul.

Majoritatea proiectelor rezidentiale aflate in vanzare in acest moment sunt in plina constructie. Asta inseamna ca suntem obligati mai degraba sa ne imaginam cum va arata casa noastra, un lucru care nu este intotdeauna usor.

Ne uitam pe schite, vedem mostre de finisaje si ne cream o viziune mai mult sau mai putin realista, pe baza careia luam o decizie cu impact pe o lunga perioada de timp. Dar daca nu ar trebui sa fie asa? Daca ati putea sa vedeti in detaliu cum va arata apartamentul pe care il cumparati, sa va dati seama cat de bine impartit este si de ce suprafata veti beneficia cu adevarat?

Ei bine, EnVogue Residence, cel mai cool proiect rezidential din Militari, va ofera exact asta: tururi virtuale detaliate si realiste, pe care le puteti vizita din fotoliul de acasa. Este un mod extraordinar de a iti da seama cat de mari sunt apartamentele si cum te simti in interior, ceea ce nu se poate intampla daca vizitezi un santier.

Bonus binevenit: designeri de interior talentati au propus amenajari de senzatie, din care va puteti inspira atunci cand va veti decora apartamentul!

Haideti sa pornim intr-o vizita vrtuala prin toate tipurile de apartamente disponibile in EnVogue Residence!

  1. APARTAMENT 2 CAMERE 61m² - de la 51.850 Euro

Apartamentul complet decomandat va intampina cu un hol de intrare ce permite trecerea catre fiecare camera. Livingul de 19 mp se bucura de expunere buna la soare, gratie ferestrelor inalte, cu acces spre terasa.

01-living (1)

Bucataria inchisa este complet separata de living si permite o amenajare armonioasa, cu loc suficient pentru masa, spatii de depozitare si electrocasnice.

Dormitorul are o zona special amenajata pentru dressing, fiind astfel posibila introducerea unui pat King Size fara nici o problema.

O imagine face cat 1000 de cuvinte, iar un tur virtual face cat 1000 de imagini. Vizitati acest apartament:

http://www.envogueresidence.ro/tur-virtual/ap-2-camere/

2cam-360_2

  1. STUDIO 2 CAMERE 40,3m² - de la 39.300

Un spatiu gandit anume pentru eficienta, cei 40 mp fiind impartiti ideal intre zona de zi si zona de odihna - complet separata. Incaperea principala este suficient de spatioasa pentru a include o bucatarie deschisa completa, un dining de 6 persoane si o zona de relaxare.

00001-Living

Apartamentul are un concept deschis, care exploateaza la maxim suprafata disponibila. Dormitorul va ofera posibilitatea de a amenaja un dressing incapator, cu pat dublu si spatii suplimentare de depozitare. Totul este pus in valoare prin finisaje de calitate si ferestre generoase.

O imagine face cat 1000 de cuvinte, iar un tur virtual face cat 1000 de imagini. Vizitati acest apartament:

http://www.envogueresidence.ro/tur-virtual/studio-2-cam/

studio2cam-360_1

  1. GARSONIERA 37,4m² - de la 33.700 euro

Garsonierele din EnVogue Residence sunt perfect optimizate pentru un stil de viata dinamic si eficient. In camera principala veti putea introduce un dressing generos fara a incarca spatiul, dar si o canapea extensibila sau un pat matrimonial.

002-Living

Pentru ca intr-o garsoniera bucataria devine un spatiu util important, cu mai multe functii, in EnVogue Residence suprafata a fost alocata generos pentru aceasta incapere.  Zona de gatit este inchisa si mai mare decat de obicei, astfel incat sa poata servi confortabil si drept dining.

O imagine face cat 1000 de cuvinte, iar un tur virtual face cat 1000 de imagini. Vizitati acest apartament:

http://www.envogueresidence.ro/tur-virtual/garsoniera/

gars-360_1

  1. APARTAMENT 3 CAMERE 85m² - de 72.250 Euro

O optiune pentru cei care isi doresc un apartament cu un confort desavarsit, suficient pentru intreaga familie. Complet decomandat, fiecare camera se desprinde din holul generos de intrare, unde se pot amenaja spatii de depozitare.

01-Living-2

Livingul incanta prin suprafata generoasa,  vitrajele mari - pe 2 pereti si are acces la terasa.

Ambele dormitoare sunt spatioase, insa dormitorul matrimonial se remarca prin spatiile de depozitare ofertate si baia proprie. Tot de aici puteti iesi pe o terasa privata.

O imagine face cat 1000 de cuvinte, iar un tur virtual face cat 1000 de imagini. Vizitati acest apartament:

http://www.envogueresidence.ro/tur-virtual/ap-3-camere/

3cam-360_1

Unde se afla EnVogue Residence?

Piata, Metrou, Parc, Restaurante, Scoli, Licee, institutii financiar-bancare, totul langa tine. Envougue Residence este o investitie de succes care iti aduce confortul si linistea de care ai nevoie si caldura unui adevarat camin.

Envougue Residence se adreseaza atat persoanelor active cat si celor care isi doresc sa beneficieze de o zona in dezvoltare cu piete, scoli, mijloace de transport in comun atat suprateran cat si metrou in imediata apropiere.

Envougue Residence este un proiect complet in care observam experienta dezvoltatorului in locuintele realizate si in alegerea zonei atat in rezistenta structurii din punct de vedere seismic cat si in compartimentarea ideala spatioasa cu suprafete vitrate generoase.

Ti-a placut ce ai vazut in turul virtual? Hai la o vizionare!

Screenshot_91_1