Meniu Anunt
21-08-2018

Dormitor, living, dining, birou si dressing intr-o singura camera! Idei pentru amenajarea unei garsoniere

share:

Dormitor, living, dining, birou si dressing intr-o singura camera! Idei pentru amenajarea unei garsoniere
Oricat de mic ar fi spatiul pe care il avem la dispozitie, putem crea un ambient placut si extrem de confortabil. Afla cum!

Adesea, inainte de a porni lucrul la conceptul de design al unui apartament, designerii se concentreaza pe altceva. Replanificarea spatiului este esentiala atunci cand impartirea este dezavantajoasa si poate face minuni asupra confortului resimtit de locuitorii apartamentului.

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-04

Aceasta garsoniera are o suprafata utila foarte mica, solutia gasita de arhitect fiind sa imparta spatiul in mai multe zone functionale si separate. Initial, toate elementele erau incluse intr-o singura camera, ceea ce ar fi fost cu adevarat incomod pe termen lung. A fost creata o zona separata de dormit, izolata cu pereti despartitori de sticla care lasa lumina naturala sa intre in camera. Zona de intrare a fost redusa, impreuna cu baia, fiind creata o noua zona de dressing, cu baie si nisa destinata dormitorului.

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-03

Restul spatiului include o zona deschisa cu bucatarie, zona de luat masa, living si un birou. Ambientul este minimalist si pus in valoare prin linii geometrice simple. Culorile dominante sunt grafit si gri, care contrasteaza armonios cu parchetul din lemn deschis si stalpii din lemn de pe pereti. Pentru a oferi echilibru intre culorile reci si calde, s-au folosit ingenios obiecte de iluminat.

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-05

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-06

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-08

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-10

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-13

Small-flat-in-Kiev-by-YoDezeen-14

Imaginile surprind un apartamet din Kiev, amenajat de firma de arhitectura Yodezeen

Vrei sa afli cele mai bune sfaturi si noutati din lumea designului? Accesati zilnic sectiunea Home&Deco de pe portalul Titirez.ro!