Meniu Anunt
16-12-2019

Design interior 2020 - Mobilierul din Ratan din nou la moda

share:

Design interior 2020  - Mobilierul din Ratan din nou la moda
Anul 2020 propune mobilierul si obiectele de design interior, facute cu drag și pricepere din rachita, iuta sau ratan. Sigur ți-ar prinde bine acasă!

Mobilierul din ratan este atemporal - este la fel de fermecător pe cât este de boem și poate accentua atât locuințele spațioase, cât și cele restrânse. Chiar daca in unii ani designerii i-au respins strălucirea, ratanul își are in anul 2020 momentul de glorie. În fiecare cameră a casei, din baie - creați un spa de zi fără a pleca de acasă! – pana la bucătărie, balcon sau curte, ratanul poate crea o impresie hollywoodiană a anilor 70, o atmosferă hippie contemporană, poate aduce Mediterana în spații care prind viață cu senzația de sare și aer sau poate aminti cu usurinta de stilul Neoromanesc. O otomană uriașă poate aduce adâncime în spații mai ales albe.

Cum am mai putea integra aceste materiale minunate si versatile in locuintele si viata noastra de zi cu zi si sa fim in pas cu tendintele in design 2020? Ti-am pregatit o selectie de imagini mai jos care speram sa te inspire!

Vezi si Ghid complet - Design interior 2020

Design interior 2020 – abajur din ratan cu aspect natural sau vopsit

3

4

6

5

a

Din ratan se pot creea abajururi superbe, indiferent daca va doriti un impact relaxat sau creativ. Piesele voluptuoase din ratan pot fi piesa centrală - ca o sculptură agățată - într-o bucătărie sau o sufragerie. Sau puteti alege sa luminati un spațiu altfel aglomerat sau fantezist, cu o piesă fina care nu domina incaperea.

 Design interior 2020 – obiecte centrale si de impact din ratan

impact1

impact2

impact3

impact4

impact5

impact6

Adăugați câteva scaune confortabile sau câteva otomane și nu vă fie frică să amestecați stilurile; ratanul intră într-o lume a formelor designerului - într-o cameră care este decorată cu mobilier îndrăzneț, luminos sau vopsită cu culori primare. Ratanul este echilibratorul perfect pentru orice decor metalic, industrial sau modern sau orice cameră care are nevoie doar de câteva elemente de tonifiere.

Design interior 2020 – Mobila din ratan, confort si stil in dormitor

dormitor 1

dormitor 2

dormitor 3

dormitor 4

dormitor 5

dormitor 6

Pe cât de elegantă și decorativă pe atat de functională, mobila din ratan într-un dormitor aduce un sentiment de relaxare natural, iar tonurile sale pământești se simt întotdeauna blânde și curate, așa că sunt o alegere deosebită pentru cei care se luptă cu dezordinea sau vor sa decoreaze mici spații care arată ușor inghesuite și au nevoie de lumină suplimentară.

Design interior 2020 – ratanul in curte sau pe balcon

x 1

x 2

x 3

x 4

x 5

x 6

x 7

Deși poate fi la fel de curat și contemporan precum albul și argintul, ratanul este retro, în virtutea istoriei sale lungi și versatile - oferind confort pentru petrecerile în grădină si nu numai. Puteți obține un aspect confortabil retro cu o canapea facuta din ratan si un abajur fin țesut din acelasi material. Sunt doar două elemente și totuși ancorează întregul spectrul de relaxare și nuanțe organice (sau pastelate) care sunt atrăgătoare și liniștitoare.