Meniu Anunt
11-09-2017

Cum stă piaţa imobiliară în zona Militari !

share:

Cum stă piaţa imobiliară în zona Militari !
O zonă aflată în plină expansiune din punct de vedere imobiliar este cartierul Militari. Avantajul de a se afla la marginea oraşului este că aici există suficient spaţiu pentru dezvoltare

Cartierul Militari se află în sectorul 6 al Capitalei, în partea de vest a Municipiului Bucureşti. Cartierul se învecinează la nord cu Comună Chiajna şi cartierul Crângaşi, la est cu  Cotroceni, la sud cu  Drumul Taberei, iar la vest cu Şoseaua de Centură. Prin intermediul bulevardului Iuliu Maniu cartierul face legătura între Bucureşti şi drumul european E70, autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

Cartierul Militari are avantajul de a beneficia de foarte multe centre comerciale. Alte avantaje ale acestui cartier sunt reţelele de transport RATB şi Metrorex.

O zonă aflată în plină expansiune din punct de vedere imobiliar este cartierul Militari. Avantajul de a se afla la marginea oraşului este că aici există suficient spaţiu pentru dezvoltare. Numai în ultima perioadă numărul apartamentelor noi şi caselor noi a crescut exponenţial. De altfel şi zonele învecinate se afla în creştere. Drumul Taberei, Chiajna, Roşu - toate au cunoscut în aceşti ani o perioadă de înflorire şi împreună cu Militari formează un perimetru foarte dinamic.

Dacă sunteţi în căutarea unui apartament nou cu 2 sau 3 camere în această zonă este bine să ştiţi că există numeroase ansambluri rezidenţiale din care puteţi alege. Diferenţa este dată de localizare, Militari fiind un cartier situat oarecum liniar, de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu şi a tronsonului de metrou Păcii – Eroilor.

 Ce vă oferim noi?

Informaţii! Care sunt cele mai preţioase! Aşadar... Noi vă prezentăm un ansamblu rezidenţial din zona Militari.

Ansamblu rezidenţial AVANGARDE MILITARI HOME cuprinde 3 imobile D+P+5E - oferind spre vânzare 267 apartamente, întreg proiectul având alocată o suprafaţă de 6500 mp.

Ansamblul AVANGARDE HOME 3 este situat în Bucureşti, zona Militari - Roşu, Strada Sergent ILIE PETRE Nr.100 - (punct de reper METRO MILITARI) şi se adresează persoanelor care îşi doresc o casă nouă cu un standard de execuţie ridicat şi finisaje de cea mai bună calitate, apartamentele fiind luminoase, spaţioase, având bucătărie clasică cu uşa şi dotări complete.

Apartament de 2 camere situat la etajul 1 din D+P+5E în suprafaţa de 56.00 mp, este decomandat, amplasat în bloc construit în 2017 la cele mai înalte standard. Preţurile pleacă de la 42.900 de euro!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. 

Ne gasesti si pe Instagram  si Pinterest