Meniu Anunt
03-06-2020

Cum isi cheltuie milioanele Rafael Nadal

share:

Cum isi cheltuie milioanele Rafael Nadal
Jucatorul de tenis Rafael Nadal implineste astazi 34 de ani. Cu o avere impresionanta stransa din premiile turneelor castigate si din contractele de publicitate, spaniolul duce o viata de lux.

Nascut la 3 iunie 1986 in insula Mallorca - Spania, Rafael Nadal este considerat unul dintre cei mai mari jucatori tenis din istorie. Desi cariera ca profesionist si-a inceput-o la doar 16 ani, cu ajutorul unei pregatiri fizice nemaintalnite, a indarjirii si determinarii, a concentratiei maxime inca din momentele premergatoare inceperii meciurilor, spanioul a urcat rapid spre varful clasamentului ATP.

Cele 85 de turnee castigate pana in acest moment, dintre care 19 de Grand Slam (dintre care 12 la Roland Garros ) il claseaza pe Rafael Nadal pe locul 4 in topul all-time. Cand vine vorba insa despre incasarile din premii, spaniolul se afla pe locul 3, cu peste 120 milioane de dolari.

Pe langa banii castigati cu mult efort pe terenul de tenis, Rafael Nadal a strans o suma la fel de impresionata, din contractele de publicitate pe care le-a avut cu branduri de renume precum Nike, Kia Motors sau Tommy Hilfiger. Averea pe care o detine se estimeaza a fi in jurul sumei de 180 milioane de dolari.

De la cumparatul proprietatilor imobiliare, la masini de lux si ceasuri care au costat un pret format din 6 cifre, iata doar cateva din alegerile jucatorul spaniol.

O vila in Porto Cristo, Mallorca in valoare de 1,5 milioane dolari.

O alta vila in complexul rezidential Playa Nueva Romana din Republica Dominicana, in valoare de 2 milioane de dolari.

Cladire in Madrid, construita in secolul XIX, cumparata impreuna cu alti investitori cu 30 milioane de dolari, transformata intr-un complex de lux, format din 11 apartamente, cu preturi intre 15.000 si 20.000 Euro m2.

Ceas Richard Mille 725.000 dolari

Iaht Sunreef Power 80, valorand 3 milioane de dolari.

Titirez.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România şi are o vechime de 10 ani. De-a lungul timpului, portalul şi-a extins capacitatea înglobând mai multe site-uri nișate pe imobiliare, este completat de un CRM imobiliar şi de o agenţie de marketing şi publicitate nișată pe real estate.